Top 10 Dagje uit Utrecht

62 resultaten gevonden

Evenementencomplex in een oude mengvoederfabriek. Race met je kart op een professioneel circuit (750m lang en topsnelheid 48 km/u), ga een potje lasergamen in de grootste arena van Nederland of ontsnap uit de Prison Island Escape room.

Museum over de ontwikkeling van de spoorwegen en stoomtreinen, interactieve attracties, zien en beleven, theatervoorstellingen, treinen en schaalmodellen, diverse zakelijke mogelijkheden.

Middelgroot sauna en beauty complex, bosrijke omgeving, hoge kwaliteit faciliteiten, divers aanbod van sauna's, ruim opgezet, grote tuin, behandelingen en massages, badkledingdagen.

Middelgroot sauna en beauty resort, centraal gelegen, pure natuurlijke uitstraling, ruim aanbod van sauna's en baden, behandelingen en massages, dagelijkse opgietingen, goed bereikbaar.

Glow in the dark, Midgetgolfbaan met achttien holes,Overdekt, Fluorescerend black lights, Onderwaterdecor, Arrangementen voor kinderfeestjes, Gezin, familie, vrienden , collega's

Groot en kindvriendelijk dierenpark met meer dan 150 verschillende dieren, themagebieden en grote speeltuinen. Bezoek het DinoPark met levensgrote dinosauriërs en vergeet zeker niet de indrukwekkende presentaties door verzorgers.

Middelgrote dierentuin, ruim opgezet, mooie natuurlijke verblijven, veel grote en kleine exotische dieren, Berenbos met bruine beren en wolven, zie de ijsberen zwemmen, zeeleeuwen-show en kindervoorstelling, compleet dagje uit met de hele familie.

Kasteel de Haar Haarzuilens

Grootste kasteel van Nederland, middeleeuws kasteel, kasteeltuinen en park, rondleidingen en activiteiten, feest- en trouwlocatie, zakelijke arrangementen, hertenkamp, doolhof, leuk en leerzaam uitje voor de hele familie.

Jumpsquare in Nieuwegein is het grootste trampolinepark van Europa. In de verschillende area's van het park kun je je al springend helemaal uitleven.

In het nijntje museum in Utrecht kunnen peuters en kleuters spelenderwijs hun wereld ontdekken. Er zijn verschillende themaruimten waar de kinderen kunnen spelen en leren. Voorleesmiddagen en creatieve workshops.

Volgende ›

Pagina 1 van 7

Dagtripper Blog