Top 10 Dagje uit Utrecht

232 activiteiten gevonden in Utrecht

Kartfabrique Utrecht, Utrecht

star-full

8.7

Evenementencomplex in een oude mengvoederfabriek. Karten op professioneel circuit (750m lang, topsnelheid 48 km/u), Lasergamen in de grootste arena van Nederland + de Prison Island Escape room: geschikt vanaf 7 jaar voor groepen tot 100 personen.

Spoorwegmuseum Utrecht, Utrecht

star-full

8.5

Museum over de ontwikkeling van de spoorwegen en stoomtreinen, interactieve attracties, zien en beleven, theatervoorstellingen, treinen en schaalmodellen, diverse zakelijke mogelijkheden.

Pathé Amersfoort Amersfoort, Utrecht

star-full

8.3

Drukbezochte bioscoop, veelzijdige films voor jong en oud, diverse specials zoals filmmarathons en Ladies Nights, speciale vertoningen van ballet, opera, muziek en sport.

Ouwehands Dierenpark Rhenen, Utrecht

star-full

8.2

Middelgrote dierentuin, ruim opgezet, mooie natuurlijke verblijven, veel grote en kleine exotische dieren, Berenbos met bruine beren en wolven, zie de ijsberen zwemmen, zeeleeuwen-show en kindervoorstelling, compleet dagje uit met de hele familie.

DierenPark Amersfoort Amersfoort, Utrecht

star-full

8.6

Groot en kindvriendelijk dierenpark, meer dan 150 verschillende dieren, themagebieden, grote speeltuinen, DinoPark met levensgrote dinosauri?rs, presentaties door verzorgers, compleet dagje uit met het hele gezin.

Spoorwegmuseum Utrecht, Utrecht

star-full

8.5

Museum over de ontwikkeling van de spoorwegen en stoomtreinen, interactieve attracties, zien en beleven, theatervoorstellingen, treinen en schaalmodellen, diverse zakelijke mogelijkheden.

CineMec Utrecht Utrecht, Utrecht

star-full

7.7

Grote blockbusters, arthouse films, rode loper events met cast & crew en speciale live voorstellingen van opera en theater stukken via de satelliet op het witte doek. Groot dakterras met sterrenkijkers en uitzicht over Utrecht. Hier worden ook speciale buitenfilmvoorstellingen gehouden.

Beatrix Theater Utrecht, Utrecht

star-full

8.4

Het aanbod van het Beatrix Theater bestaat doorgaans uit een succesvolle musical voor langere tijd, maar daarnaast zijn er ook concerten, cabaret- en familievoorstellingen te zien.

CineLounge Houten, Utrecht

star-full

8.7

Gezellig filmcomplex met nadruk op service, comfort en luxe, comfortabele stoelen met tafeltje en serviceknop, gevarieerd filmaanbod: blockbusters tot arthouse films

Nijntje museum Utrecht, Utrecht

star-full

8.3

In het nijntje museum in Utrecht kunnen peuters en kleuters spelenderwijs hun wereld ontdekken. Er zijn verschillende themaruimten waar de kinderen kunnen spelen en leren. Voorleesmiddagen en creatieve workshops.

Jumpsquare Nieuwegein Nieuwegein, Utrecht

star-full

9.0

Jumpsquare in Nieuwegein is het grootste trampolinepark van Europa. In de verschillende area's van het park kun je je al springend helemaal uitleven.

Kasteel de Haar Haarzuilens, Utrecht

star-full

8.7

Grootste kasteel van Nederland, middeleeuws kasteel, kasteeltuinen en park, rondleidingen en activiteiten, feest- en trouwlocatie, zakelijke arrangementen, hertenkamp, doolhof, leuk en leerzaam uitje voor de hele familie.

Top aanbiedingenVergelijk alle 232 activiteiten in Utrecht

Op Dagtripper vind je aanbiedingen, uitgebreide informatie & recensies voor alle populaire in Utrecht. Maak een nieuwe top10 op basis van locatie of bekijk alle overige hieronder.


Paleis Soestdijk Baarn, Utrecht

star-full

7.6

...

Thermen Soesterberg Soesterberg, Utrecht

star-full

6.6

Middelgroot sauna en beauty complex, bosrijke omgeving, hoge kwaliteit faciliteiten, divers aanbod van sauna's, ruim opgezet, grote tuin, behandelingen en massages, badkledingdagen.

Stadsschouwburg Utrecht Utrecht, Utrecht

star-full

8.1

Sfeervol theater aan de singels met modern interieur. Twee mooie zalen, geschikt voor theater en muziek voor alle leeftijden. De schouwburg wordt ook vaak gebruikt als expositieruimte.

AnnexCinema Woerden, Utrecht

star-full

8.6

Vier zalen met in totaal 438 stoelen. De grote zaal telt 175 stoelen. Genieten van kaskrakers, kinderfilms en speciale voorstellingen. Ook is er ruimte voor arthouse films, wereldcinema en documentaires.

Louis Hartlooper Complex Utrecht, Utrecht

star-full

8.9

Filmhuis gevestigd in een voormalig politiebureau. Gezellige zalen voor internationale en nationale arthouse films, culturele vertoningen en meer. Biologisch filmrestaurant met terras, ook te bezoeken zonder filmticket.

Utrechtse Heuvelrug Doorn, Utrecht

Er valt veel te beleven in het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Ontdek de mooiste plekjes te voet, op de fiets of per paard. Hier vind je historische musea en het Ouwehands Dierenpark Rhenen.

Catharijneconvent Utrecht, Utrecht

star-full

7.8

Grootste collectie christelijke kunst. Schilderijen, gebruiksvoorwerpen en meer. Eens per jaar de woning van Sinterklaas. Seizoensgebonden tentoonstellingen. Ook toegespitst op religieuze en kerkelijke feestdagen. Biedt nieuwe kijk op Christendom.

Hotel Theater Figi Zeist, Utrecht

star-full

8.2

Hotel, theater, restaurant en bioscoop in één. Zowel grote films en theaterproducties als arthouse films, filmklassiekers en kleinkunstproducties. En natuurlijk kindervoorstellingen.

KidZcity Utrecht, Utrecht

star-full

7.4

Grote indoor speelhal, gericht op kinderen van alle leeftijden, attracties voor jonge en oudere kinderen, klimmen en klauteren, lasergamen, ideaal voor kinderfeestjes, schoolreisjes en gezinnen.

Nationaal Militair Museum Soest, Utrecht

star-full

8.6

Museum geheel gewijd aan de geschiedenis van de Nederlandse defensie. Tentoonstellingen en unieke objecten rondom oorlog en veiligheid. Interactief, zeer leuk voor kinderen.