Top 10 Activiteiten Utrecht

76 resultaten gevonden

DierenPark Amersfoort Amersfoort, Utrecht

Groot en kindvriendelijk dierenpark, meer dan 150 verschillende dieren, themagebieden, grote speeltuinen, DinoPark met levensgrote dinosauri?rs, presentaties door verzorgers, compleet dagje uit met het hele gezin.

1 aanbieding
Spoorwegmuseum Utrecht, Utrecht

Museum over de ontwikkeling van de spoorwegen en stoomtreinen, interactieve attracties, zien en beleven, theatervoorstellingen, treinen en schaalmodellen, diverse zakelijke mogelijkheden.

2 aanbiedingen
Kartfabrique Utrecht, Utrecht

Evenementencomplex in een oude mengvoederfabriek. Karten op professioneel circuit (750m lang, topsnelheid 48 km/u), Lasergamen in de grootste arena van Nederland + de Prison Island Escape room: geschikt vanaf 7 jaar voor groepen tot 100 personen.

3 aanbiedingen
Thermen Soesterberg Soesterberg, Utrecht

Middelgroot sauna en beauty complex, bosrijke omgeving, hoge kwaliteit faciliteiten, divers aanbod van sauna's, ruim opgezet, grote tuin, behandelingen en massages, badkledingdagen.

5 aanbiedingen
Thermen Houten Houten, Utrecht

Middelgroot sauna en beauty resort, centraal gelegen, pure natuurlijke uitstraling, ruim aanbod van sauna's en baden, behandelingen en massages, dagelijkse opgietingen, goed bereikbaar.

2 aanbiedingen
Sloepdelen Utrecht Utrecht, Utrecht

Sloep huren en zelf varen door de grachten of omringende wateren van Utrecht. Sloep voor 12 personen, geen vaarbewijs nodig.

1 aanbieding
Bosbad de Vuursche Baarn, Utrecht

In de groene omgeving van Baarn vind je Bosbad de Vuursche, midden in de bossen en met diverse baden. Het openluchtzwembad beschikt over een wedstrijdbassin, een recreatiebassin en een kleuter-...

1 aanbieding
Bowlingcentrum Mijdrecht Mijdrecht, Utrecht

Bowlingcentrum Mijdrecht staan garant voor een heerlijk avondje bowlen. Met ledverlichting en muziek kunnen de banen sfeervol worden omgetoverd voor een uurtje party bowlen. Voor kinderen is bowlen dankzij de bumpers...

2 aanbiedingen
GlowGolf Houten Houten, Utrecht

Glow in the dark, Midgetgolfbaan met achttien holes,Overdekt, Fluorescerend black lights, Onderwaterdecor, Arrangementen voor kinderfeestjes, Gezin, familie, vrienden , collega's

1 aanbieding
Ouwehands Dierenpark Rhenen, Utrecht

Middelgrote dierentuin, ruim opgezet, mooie natuurlijke verblijven, veel grote en kleine exotische dieren, Berenbos met bruine beren en wolven, zie de ijsberen zwemmen, zeeleeuwen-show en kindervoorstelling, compleet dagje uit met de hele familie.

aanbiedingen Utrecht