Vlindertuin Vlindorado

Vlindertuin en tropische vogeltuin, overdekte tropische tuinen, veel prachtig gekleurde vlinders en tropische vogels, bekijk de ontwikkeling van rups tot vlinder, leuk om te bezoeken met familie en kinderen.

Bekijk de website

Informatie

In de kop van Noord-Holland ligt een waar vlinderparadijs. De Vlindertuin Vlindorado is één van de grootste overdekte vlindertuinen van Europa. Deze leuke attractie voor jong en oud is gehuisvest in de bloemenkwekerij van Dekker Anthuriums.

Dieren

Het spreekt voor zich dat je bij Vlindertuin Vlindorado veel prachtige vlinders kan zien. Verschillende soorten in allerlei kleuren en formaten zijn te zien terwijl ze om je heen vliegen of uitrusten op de bladeren. Je kan de hele ontwikkeling zien van rups tot pop en van pop tot vlinder.

Naast de vlindertuin kan je bij Vlindorado ook een bezoek brengen aan de vogeltuin met tropische vogels. Zowel de vlindertuin als de vogeltuin zijn mooi aangelegd met planten en paden om op je gemak doorheen te wandelen. De vlinders en vogels zijn vanwege hun schoonheid en prachtige kleuren geliefd bij fotografen.

 

 

Reviews

Ben jij hier geweest? Geef jouw beoordeling:

Bekijk een video impressie

Vlindertuin Vlindorado

Smeetsweg 12
1738 DK Waarland (Noord-Holland)

Routebeschrijving

Naar website


Top 10 Dierentuin

Artis

Amsterdam

Diergaarde Blijdorp

Rotterdam

Apenheul

Apeldoorn

GaiaZOO

Kerkrade

Safaripark Beekse Bergen

Hilvarenbeek

Dolfinarium Harderwijk

Harderwijk

Burgers' Zoo

Arnhem

Pairi Daiza

Brugelette

Dierenrijk

Nuenen