Top 10 Waterpark

26 resultaten gevonden

Duinrell Wassenaar, Zuid-Holland

Attractiepark en tropisch zwemparadijs, veel waterattracties, groot zwembad met veel glijbanen, meerdere achtbanen, attracties voor groot en klein, bijbehorend vakantiepark en camping, compleet dagje uit.

4 aanbiedingen
Attractiepark Slagharen Slagharen, Overijssel

Avonturenpark en attractiepark met themawerelden, meeste attracties gericht op kinderen t/m 12 jaar, waterpark Aqua Mexicana met glijbanen, ponypark en vakantiepark, leuke shows en evenementen, compleet dagje uit, leuk voor kinderfeestje, familiedag of een vakantie.

9 aanbiedingen
Hellendoorn Hellendoorn, Overijssel

Groot pretpark en waterglijbanen-paradijs, veel attracties voor groot en klein, meerdere achtbanen, waterattracties, leuke shows en evenementen, compleet dagje uit, vergaderruimtes en feestlocatie, ideaal voor schoolreisjes, bedrijfsuitjes en gezinnen met kinderen.

5 aanbiedingen
Plopsaqua De Panne, België

Sprookjeszwembad met groot binnen- en buitenbad, sauna en bubbelbaden, Wickie's speeldorp voor kinderen, snelle wildwaterbaan, grote vikingboot, spannend stormbad en meer leuke waterattracties.

4 aanbiedingen
Deltapark Neeltje Jans Vrouwenpolder, Zeeland

Themapark en dierenpark, aquarium met tropische vissen en dieren uit de Noordzee, zeehonden en zeeleeuwen shows, expositie over de Deltawerken en watersnoodramp, waterspeeltuin, leuk en leerzaam, geschikt voor kinderen en volwassenen.

2 aanbiedingen
Speelland Beekse Bergen Hilvarenbeek, Noord-Brabant

Speelparadijs naast het bekende Safaripark Beekse Bergen, leuke attracties voor grote en kleine kinderen, waterspeeltuin, klimmen en klauteren, de hele dag plezier, bijhorend vakantiepark, ideaal voor kinderfeestjes en schoolreisjes.

5 aanbiedingen
Flevonice Biddinghuizen, Flevoland

Sports & Fun park. Unieke schaatsbaan van 3 kilometer, 400-meterbaan, Ice Funpark voor de kinderen, Drift Karten, Obstacle Run Parcours, Arrangementen, Leuk voor Kinderfeestjes, schoolreisjes en bedrijfsuitjes

1 aanbieding
Aqualibi Waver, België

Waterpretpark met glijbanen, verschillende indoor zwembaden, golfslagbad, kinderzone met speeltoestellen en relaxende jacuzzi's.

2 aanbiedingen
Aqua Mexicana Slagharen, Overijssel

Waterpretpark in Mexicaanse sfeer met vijf baden, tien glijbanen waarvan drie met special effects, geluid en 3D animatie. Twee waterspeelplaatsen, twee sprayparken, en een supergroot bubbelbad.

1 aanbieding
Tikibad Wassenaar, Zuid-Holland

Overdekt zwemparadijs met heel veel glijbanen, spannende glijbanen voor waaghalzen maar ook voor kinderen, binnen- en buitenzwembad, de hele dag waterpret, combinatietickets met pretpark Duinrell, compleet dagje uit.

Waterpark aanbiedingen