Top 10 Waterpark

30 waterparken gevonden

Slagharen Slagharen, Overijssel

star-full

7.1

Avonturenpark en attractiepark met themawerelden, meeste attracties gericht op kinderen t/m 12 jaar, waterpark Aqua Mexicana met glijbanen, ponypark en vakantiepark, leuke shows en evenementen, compleet dagje uit, leuk voor kinderfeestje, familiedag of een vakantie.

Speelland Beekse Bergen Hilvarenbeek, Noord-Brabant

star-full

8.0

Speelparadijs naast het bekende Safaripark Beekse Bergen, leuke attracties voor grote en kleine kinderen, waterspeeltuin, klimmen en klauteren, de hele dag plezier, bijhorend vakantiepark, ideaal voor kinderfeestjes en schoolreisjes.

Duinrell Wassenaar, Zuid-Holland

star-full

7.9

Attractiepark en tropisch zwemparadijs, veel waterattracties, groot zwembad met veel glijbanen, meerdere achtbanen, attracties voor groot en klein, bijbehorend vakantiepark en camping, compleet dagje uit.

Hellendoorn Hellendoorn, Overijssel

star-full

8.0

Groot pretpark en waterglijbanen-paradijs, veel attracties voor groot en klein, meerdere achtbanen, waterattracties, leuke shows en evenementen, compleet dagje uit, vergaderruimtes en feestlocatie, ideaal voor schoolreisjes, bedrijfsuitjes en gezinnen met kinderen.

Tikibad Wassenaar, Zuid-Holland

star-full

7.4

Overdekt zwemparadijs met heel veel glijbanen, spannende glijbanen voor waaghalzen maar ook voor kinderen, binnen- en buitenzwembad, de hele dag waterpret, combinatietickets met pretpark Duinrell, compleet dagje uit.

Deltapark Neeltje Jans Vrouwenpolder, Zeeland

star-full

5.9

Themapark en dierenpark, aquarium met tropische vissen en dieren uit de Noordzee, zeehonden en zeeleeuwen shows, expositie over de Deltawerken en watersnoodramp, waterspeeltuin, leuk en leerzaam, geschikt voor kinderen en volwassenen.

Océade Brussel, België

star-full

7.5

Nummer 1 waterpretpark van België. Verschillende grote glijbanen met spannende effecten. Lekker drijven in een band of roetsjen van de glijbaan.

Steinerbos Stein, Limburg

star-full

7.5

Speelpark met recreatie zwembaden, speelbos met dieren en veel speeltoestellen, binnen- en buitenzwembad met ligweides, skelterbaan, roeivijver, discozwemmen, waterpret voor jong en oud.

De Mirandabad Amsterdam, Noord-Holland

star-full

8.2

Subtropisch zwembad met 90 meter glijbaan, whirlpool, bubbelbaden, golfslagbad, wedstrijdbad, kruidenbaden, mogelijkheid tot squashen en fitness, diner bij restaurant Max Ten, ideaal voor dagje weg, schoolreisjes en kinderfeestjes

Flevonice Biddinghuizen, Flevoland

star-full

7.7

Sports & Fun park. Unieke schaatsbaan van 3 kilometer, 400-meterbaan, Ice Funpark voor de kinderen, Drift Karten, Obstacle Run Parcours, Arrangementen, Leuk voor Kinderfeestjes, schoolreisjes en bedrijfsuitjes

Prinsenmeer Asten, Noord-Brabant

star-full

6.5

Sfeervol vakantiepark met subtropisch zwembad met sauna en stoombaden, groot strandbad met speelplatform en waterfietsen, indoor speeltuin, bowlingbaan, mogelijkheid tot overnachten in chalets, tenten en stacaravans.

Top aanbiedingenVergelijk alle 30 waterparken

Op Dagtripper vind je aanbiedingen, uitgebreide informatie & recensies voor alle populaire waterparken. Maak een nieuwe top10 op basis van locatie of bekijk alle overige waterparken hieronder.


Tropical Islands Krausnick, Duitsland

star-full

5.5

Overdekt waterattractiepark met tropische uitstraling, tropisch regenwoud, veel waterattracties en glijbanen, zwemmen en wandelen, sauna en spa, overnachten in tropische stijl, ideaal voor een dag waterpret met de hele familie of een vakantie.

Splesj (Bosbad Hoeven) Hoeven, Noord-Brabant

star-full

7.5

Waterpretpark met zwembad, Spray-park met fonteinen en waterkanonnen, spectaculaire glijbanen, waterfietsen, speeltuin en ligweides, leuk voor kinderen en volwassenen, overnachten op de camping, ideaal voor een zomerse dag.

Aquabest Best, Noord-Brabant

star-full

6.8

Ruim recreatiepark met een meer, diverse watersporten en zwemmen, meerdere ligweides en strandjes, geschikt voor een ontspannen of sportieve dag met het hele gezin, vrienden en bedrijfsuitjes.

De Kurenpolder Hank, Noord-Brabant

star-full

7.8

Subtropisch zwemparadijs met 100 meter glijbaan, grote golfbaan, sfeervol strandbad met ligweide, gezellige horeca, diverse watersporten, ontspannen in sauna en stoombaden, mogelijkheid tot slapen en meer.

Hof van Eckberge Eibergen, Gelderland

star-full

8.5

Amusementspark met veel speelattracties, mini dierentuin, bowlen, wilgendoolhof, lasergame en waterpark voor groot en klein. Er is ook een grote binnenspeeltuin aanwezig.

Mosaqua Gulpen, Limburg

star-full

5.8

Subtropisch zwemparadijs met binnen- en buitenbaden, wildwaterbaan, 92 meter glijbaan, Maxawave, wirlpools, stoomcabines, infrarood-cabines en neveldouches. Buitengedeelte met peuterbaden, twee grote baden met glijbanen, ligweide en speeltuin.

Speelland Beekse Bergen Hilvarenbeek, Noord-Brabant

star-full

8.0

Speelparadijs naast het bekende Safaripark Beekse Bergen, leuke attracties voor grote en kleine kinderen, waterspeeltuin, klimmen en klauteren, de hele dag plezier, bijhorend vakantiepark, ideaal voor kinderfeestjes en schoolreisjes.

De Waterhoorn Hoorn, Noord-Holland

star-full

7.6

Subtropisch zwembad met drie binnenbaden en een buitenbad, recreatiebad met 72 meter lange glijbaan, wildwaterkreek, wildwaterrivier, speciaal peuterbad, diverse wateractiviteiten te volgen.

Plopsaqua De Panne, België

star-full

7.0

Sprookjeszwembad met groot binnen- en buitenbad, sauna en bubbelbaden, Wickie's speeldorp voor kinderen, snelle wildwaterbaan, grote vikingboot, spannend stormbad en meer leuke waterattracties.

Aqua Mexicana Slagharen, Overijssel

Waterpretpark in Mexicaanse sfeer met vijf baden, tien glijbanen waarvan drie met special effects, geluid en 3D animatie. Twee waterspeelplaatsen, twee sprayparken, en een supergroot bubbelbad.


Blog artikelen

Poedelen in het peuterbadje, ijsjes eten en baantjes trekken. Allemaal hartstikke leuk, maar het hoogtepunt van een dagje naar het zwembad is toch wel de waterglijbaan. Vaak geldt: hoe hoger en sneller, hoe beter. Bijna ... lees verder