Watersport

Top 10 Watersport

Smit Giethoorn Giethoorn, Overijssel

Compleet dagje uit op en om het water met gezin, familie of vrienden. Maak een rondvaart, huurt een fluisterboot of kano, ga solex rijden of speel boerengolf.

Sloepdelen Amsterdam Amsterdam, Noord-Holland

Huur een sloep en ervaar de vrijheid vanaf de Amsterdamse grachten met vrienden of familie.

Flevonice Biddinghuizen, Flevoland

Sports- & funpark met unieke schaatsbaan van 3 kilometer, 400-meterbaan en Ice Funpark voor de kinderen. Ga met je vrienden of familie drift karten, of daag elkaar uit op de Obstacle Run Parcours.

Betuwestrand Beesd, Gelderland

Gezellig recreatiestrand met camping. Entertainment voor kinderen en tieners. Natuurlijk zwemwater met watersportmogelijkheden, zoals waterskiën en wakeboarden. Recreatieplas is ook bereikbaar zonder verblijf op de camping.

Marenland Winsum, Groningen

Prachtige camping gelegen aan het water. Overnacht op de camping of in een bedstede, geniet van high tea of heerlijke gerechten op het terras in de zon of huur een boot of kano om het water te verkennen.

Waterskicentrum waar je leert waterskiën of wakeboarden aan de kabelbaan, maar ook rustig dobberen in een bootje. Gezellig restaurant aanwezig.

Aquabest Best, Noord-Brabant

Ruim recreatiepark met een meer, diverse watersporten en zwemmen, meerdere ligweides en strandjes, geschikt voor een ontspannen of sportieve dag met het hele gezin, vrienden en bedrijfsuitjes.

Down Under Nieuwegein, Utrecht

Toplocatie voor watersport en recreatie, professioneel cablepark voor waterski, wakeboarden, tuben, kneeboarden en meer, diverse activiteiten te doen zoals paintball, voetgolf en airsoft.

Theetuin Overleek Monnickendam, Noord-Holland

Unieke groene plek, veel aanbod voor ontspannen dagje weg, high tea met huisgemaakte producten, fluisterbootverhuur tot 25 personen, mogelijkheid om gevulde picknickmand mee te nemen.

Nieuwkoopse Plassen Nieuwkoop, Zuid-Holland

Ontdek het Groene Hart vanaf de fiets of per voet, huur een bootje, kano of ga met een rondvaart mee, bekijk moerassen, bossen, laagveengebieden en meer, hapje en drankje bij Restaurant Tijsterman.

Volgende ›

Pagina 1 van 3

Watersport bij jou in de buurt

Dagtripper Blog