Top 10 Dagje uit Zuid-Holland

171 resultaten gevonden

Duinrell Wassenaar

Attractiepark en tropisch zwemparadijs met veel (water)attracties, groot zwembad en veel glijbanen. In het attractiepark vind je meerdere achtbanen, attracties voor groot en klein. Overnacht in het bijbehorend vakantiepark of camping.

Tikibad Wassenaar

Tropisch zwemparadijs met binnen- en buitenzwembad, kids waterpark en heel veel glijbanen. Roetsj van de heftige Tyfoon en X-stream of dobber heerlijk relaxed door de Lazy River.

Elysium Bleiswijk

Wellness en sauna resort, zeer groot aanbod van sauna's en baden, dagelijkse opgietingen, gelegen aan een natuurgebied, sfeervol, hamam, zoutwaterbad, fish spa, badkledingdagen, meerdere eetgelegenheden.

Grote stadsdierentuin in Rotterdam met mooie ruime dierenverblijven. Veel dieren zijn goed van dichtbij te zien zoals de ijsberen en olifanten. Neem ook zeker een kijkje in de vlindertuin en het aquarium met onderwaterkoepel.

Omniversum Den Haag

Bijzonder filmtheater met rond scherm waarbij je middenin de film zit. Vooral veel documentaires en natuurfilms met een educatief karakter. Iedere maand nieuwe filmvertoningen

Naturalis Leiden

Natuurhistorisch museum en onderzoeksinstituut met zeer grote collectie van natuurhistorische objecten, skeletten en dieren. Hoogtepunten van het museum zijn het camerasaurusskelet, het enorme skelet van een mammoet en de Japanse reuzenkrab met een spanwijdte van wel 3 meter.

Archeon Alphen aan den Rijn

Themapark waar de geschiedenis tot leven komt. Stap in het leven van de prehistorie, Romeinse tijd en Middeleeuwen. Bezoek de hutten, huizen en gebouwen en doe mee met één van de vele leuke activiteiten zoals zwaardvechten, boogschieten en krijg/geef een Romeinse massage.

Avifauna Alphen aan den Rijn

Dierenpark met wel 1800 vogels in alle maten en kleuren en een aantal kleine zoogdieren. Bezoek een roofvogel-demonstratie en voer zelf de Lori's. Ook is er een grote speeltuin en diverse kinderattracties.

Euromast Rotterdam

De Euromast in Rotterdam is het hoogste gebouw van Nederland. Ga met de lift naar het hoogste puntje voor een spectaculair uitzicht. In de brasserie kun je terecht voor brunch, lunch en diner. De Euromast heeft twee luxe suites waar je op grote hoogte kunt blijven slapen.

Museum voor historische auto's, motorfietsen en koetsen. Hier vind je de oudste privécollectie auto's van Nederland met honderden antieke en klassieke automobielen, met als paradepaardjes de enige overgebleven Eysink en de Humber van Winston Churchill.

Volgende ›

Pagina 1 van 18

Dagtripper Blog