Top 10 Activiteiten Zuid-Holland

185 resultaten gevonden

Diergaarde Blijdorp Rotterdam, Zuid-Holland

Grote stadsdierentuin in Rotterdam, mooie ruime dierenverblijven, veel dieren zijn goed van dichtbij te zien zoals de ijsberen en olifanten, vlindertuin en aquarium met onderwaterkoepel, compleet dagje uit, erg leuk voor gezinnen met kinderen maar ook zeer geschikt voor bedrijfsevenementen.

1 aanbieding
Duinrell Wassenaar, Zuid-Holland

Attractiepark en tropisch zwemparadijs, veel waterattracties, groot zwembad met veel glijbanen, meerdere achtbanen, attracties voor groot en klein, bijbehorend vakantiepark en camping, compleet dagje uit.

4 aanbiedingen
Madurodam Den Haag, Zuid-Holland

Pretpark met miniatuur weergave van heel Nederland, bezoek alle bekende monumenten en plaatsen op een dag, oorlogsmonument voor George Maduro, miniatuur treinen en boten, speeltuin en leuke doe-activiteiten, geschikt voor alle leeftijden.

1 aanbieding
Naturalis Leiden, Zuid-Holland

Natuurhistorisch museum en onderzoeksinstituut, zeer grote collectie van natuurhistorische objecten, skeletten en dieren, leuk en leerzaam, erg geschikt voor kinderen en scholen, rondleidingen, lezingen en demonstraties.

1 aanbieding
Elysium Bleiswijk, Zuid-Holland

Wellness en sauna resort, zeer groot aanbod van sauna's en baden, dagelijkse opgietingen, gelegen aan een natuurgebied, sfeervol, hamam, zoutwaterbad, fish spa, badkledingdagen, meerdere eetgelegenheden.

7 aanbiedingen
Archeon Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland

Themapark / attractiepark waar de geschiedenis tot leven komt, leven in de prehistorie, Romeinse tijd en Middeleeuwen, gezellig en leerzaam, elk weekend leuke evenementen, veel zakelijke arrangementen, ideaal voor een schoolreisje en familiebezoek.

1 aanbieding
Avifauna Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland

Dierenpark gespecialiseerd in vogels, 1800 vogels in alle maten en kleuren, een aantal kleine zoogdieren, roofvogel-demonstratie, zelf de Lori's voeren, grote speeltuin en kinderattracties, overnachten in bijhorend hotel, leuk voor kinderen en volwassenen.

3 aanbiedingen
Euromast Rotterdam, Zuid-Holland

De Euromast in Rotterdam is het hoogste gebouw van Nederland. Ga met de lift naar het hoogste puntje voor een spectaculair uitzicht. In de brasserie kun je terecht voor brunch, lunch en diner. De Euromast heeft twee luxe suites waar je op grote hoogte kunt blijven slapen.

4 aanbiedingen
Louwman Museum Den Haag, Zuid-Holland

Oudste privécollectie auto's van Nederland, honderden antieke en klassieke auto's, historische telescopen, nostalgisch museum, restaurant.

1 aanbieding
Miniworld Rotterdam Rotterdam, Zuid-Holland

Pretpark met miniatuurweergave van Rotterdam, bewegende taferelen met treinen en boten, nachtweergave met lampjes, speurtocht voor kinderen, arrangementen voor persoonlijke en zakelijke evenementen.

2 aanbiedingen

aanbiedingen Zuid-Holland

Thermen Holiday
Dagentree voor 2 personen t.w.v. € 65,- Bieden vanaf € 1 Bekijk
Sea Life Scheveningen
Bestel eenvoudig kaartjes online met tijdelijk hoge korting € 16,75 € 10,95 Bekijk