Top 10 Zwembad

148 resultaten gevonden

Plopsaqua De Panne, België

Sprookjeszwembad met groot binnen- en buitenbad, sauna en bubbelbaden, Wickie's speeldorp voor kinderen, snelle wildwaterbaan, grote vikingboot, spannend stormbad en meer leuke waterattracties.

4 aanbiedingen
Thermae Son Son en Breugel, Noord-Brabant

Middelgroot wellness en healthresort, gelegen aan een natuurgebied, grote tuin, Brabantse gastvrijheid, sportschool en zwembaden, schoonheidssalon en massages, uitgebreid dineren, badkleding niet toegestaan.

1 aanbieding
Sportiom Den Bosch, Noord-Brabant

Schaatsparadijs IceFun, Schaatspret voor iedereen, Spannend parcours met grotten en heuveltjes, Zwemparadijs AquaFun, Grootste lasergame-area Brabant, Fitness en wellness

2 aanbiedingen

Avontuurlijk speelpark met western thema, speuren en hutten bouwen, speeltuin en waterspeelplaats, midgetgolfbaan, roofvogelshow, leuk voor gezinnen, scholen en scoutingverenigingen.

2 aanbiedingen
Aqualibi Waver, België

Waterpretpark met glijbanen, verschillende indoor zwembaden, golfslagbad, kinderzone met speeltoestellen en relaxende jacuzzi's.

2 aanbiedingen
Thermen & Badewelt Euskirchen Euskirchen, Duitsland

In Euskirchen vind je het subtropische zwemcomplex Thermen & Badewelt Euskirchen. Hier kun je heerlijk zwemmen, ontspannen en genieten. Het complex beschikt over een 25-meterbad, een kinderbad, een oefenbad en...

1 aanbieding
Aquadroom Maaseik, België

Bij Aquadroom kun je actief en recreatief met het hele gezin komen zwemmen of gebruik maken van diverse sauna en wellness faciliteiten.

3 aanbiedingen
De Staver Sommelsdijk, Zuid-Holland

Recreatiecentrum De Staver is een recreatie- en sportcomplex met verschillende voorzieningen onder één dak, waaronder een groot zwembad met glijbaan. Het zwembad is overdekt, maar een bruin vakantiekleurtje is toch...

3 aanbiedingen
Bosbad de Vuursche Baarn, Utrecht

In de groene omgeving van Baarn vind je Bosbad de Vuursche, midden in de bossen en met diverse baden. Het openluchtzwembad beschikt over een wedstrijdbassin, een recreatiebassin en een kleuter-...

1 aanbieding
Aqua Mexicana Slagharen, Overijssel

Waterpretpark in Mexicaanse sfeer met vijf baden, tien glijbanen waarvan drie met special effects, geluid en 3D animatie. Twee waterspeelplaatsen, twee sprayparken, en een supergroot bubbelbad.

1 aanbieding

Zwembad aanbiedingen