Top 10 Zwembad

657 zwembaden gevonden

Plopsaqua De Panne, België

star-full

7.0

Sprookjeszwembad met groot binnen- en buitenbad, sauna en bubbelbaden, Wickie's speeldorp voor kinderen, snelle wildwaterbaan, grote vikingboot, spannend stormbad en meer leuke waterattracties.

Tikibad Wassenaar, Zuid-Holland

star-full

7.4

Overdekt zwemparadijs met heel veel glijbanen, spannende glijbanen voor waaghalzen maar ook voor kinderen, binnen- en buitenzwembad, de hele dag waterpret, combinatietickets met pretpark Duinrell, compleet dagje uit.

De Bonte Wever Assen, Drenthe

star-full

8.0

Sport- en evenementencentrum voor sport & ontspanning. Zwem- en saunaparadijs, Moderne bowlingbanen, Feestavonden & evenementen, Overnachtingen met ontbijt, ideaal voor bedrijfsuitjes

De Mirandabad Amsterdam, Noord-Holland

star-full

8.2

Subtropisch zwembad met 90 meter glijbaan, whirlpool, bubbelbaden, golfslagbad, wedstrijdbad, kruidenbaden, mogelijkheid tot squashen en fitness, diner bij restaurant Max Ten, ideaal voor dagje weg, schoolreisjes en kinderfeestjes

Van Maanenbad Rotterdam, Zuid-Holland

star-full

8.4

...

De Twee Bruggen Winterswijk, Gelderland

star-full

8.5

Vakantiepark met groot binnen- en buitenzwembad, midgetgolf, speeltuin, tennisbaan en bowlingbaan. Buitenrecreatie met kano-, fiets- en skelterverhuur.

Bosbad Putten Putten, Gelderland

star-full

7.9

Subtropisch zwemparadijs met binnen- en buitenzwembaden, wellness faciliteiten, zwemles, vrij zwemmen, glijbanen, ligweide en discozwemmen.

Caribabad Gorinchem, Zuid-Holland

star-full

8.3

Subtropisch zwemparadijs met binnen- en buitenbaden. Recreatiebad met stroomversnelling, whirlpools en glijbanen. Verwarmd buitenbad en heerlijke wellnessfaciliteiten zoals een Turks stoombad en zonnebank.

Hotel Zuiderduin Egmond aan Zee, Noord-Holland

star-full

8.1

Hotel met groot zwembad voor recreatief en sportief gebruik, sfeervolle wellness en beauty centre met sauna en solarium, squashbanen en fitnessruimte aanwezig, acht moderne bowlingbanen met muziek en lichtshows, centrale ligging aan strand.

Ottenbad Eindhoven, Noord-Brabant

star-full

8.1

Sfeervol familiebad voor jong en oud, groot recreatiebad met bubbelbaden, infraroodsauna en stoomcabines. Buitenbad met twee glijbanen en ligweide. Therapiebad met extra warm water en een 25-meterbad en instructiebad voor activiteiten.

Hoornse Vaart Alkmaar, Noord-Holland

star-full

6.9

Sport- en recreatiecomplex met diverse binnenbaden en buitenbad met ligweide en speeltuin, avontuurlijke glijbanen, golfslagbad, waterspeeltuin en discozwemmen.

Top aanbiedingenVergelijk alle 657 zwembaden

Op Dagtripper vind je aanbiedingen, uitgebreide informatie & recensies voor alle populaire zwembaden. Maak een nieuwe top10 op basis van locatie of bekijk alle overige zwembaden hieronder.


Zwemparadijs Dommelslag Overpelt, België

star-full

8.4

...

Zwembad de Waterdam Volendam, Noord-Holland

star-full

8.2

Groot zwembadcomplex met recreatiebad en wedstrijdbad zowel buiten en binnen. Eén van de grootste zwembaden van Nederland en de schoonste van de regio. Zwemles, aquafit, duiken en meer activiteiten.

De Waterhoorn Hoorn, Noord-Holland

star-full

7.6

Subtropisch zwembad met drie binnenbaden en een buitenbad, recreatiebad met 72 meter lange glijbaan, wildwaterkreek, wildwaterrivier, speciaal peuterbad, diverse wateractiviteiten te volgen.

Merwestein Nieuwegein, Utrecht

star-full

7.6

Sport- en zwemcentrum met sportzalen, vergadermogelijkheden en diverse zwembaden, waaronder 25 meter wedstrijdbad, recreatiebad met peuterspeelhoek en aquajungle, doelgroepenbad en terras. Buitenbad met ligweide en een peuter- en kleuterbad.

Zwembad den Hommel Utrecht, Utrecht

star-full

8.0

Indoor zwemparadijs met subtropisch recreatiebad, wedstrijdbad, buitenbad en peuterbadje buiten met ligweide, 70 meter lange glijbaan, wildwaterkreek, zonnebank en speelhoek voor peuters en kleuters.

De Berkenhorst Kootwijk, Gelderland

star-full

7.5

Subtropische zwemparadijs op vakantiepark De Berkenhorst met groot indoor recreatiezwembad met hot whirlpool, wildwaterkreek met stroomversnellingen, Turks stoombad, kleuterbad, lange wildwaterglijbaan, gezellig restaurant en sauna.

Sloterparkbad Amsterdam, Noord-Holland

star-full

8.0

Eén van de grootste zwemaccommodaties van het land met binnen- en buitenbaden, glijbaan van 55 meter lang, kruidenbaden, sauna's, springbassin en hoge duiktoren. Goede locatie voor sportief zwemmen, diverse activiteiten zoals Aqua Mix en Senior Fit.

Splesj (Bosbad Hoeven) Hoeven, Noord-Brabant

star-full

7.5

Waterpretpark met zwembad, Spray-park met fonteinen en waterkanonnen, spectaculaire glijbanen, waterfietsen, speeltuin en ligweides, leuk voor kinderen en volwassenen, overnachten op de camping, ideaal voor een zomerse dag.

Zwembad de Meerkamp Amstelveen, Noord-Holland

star-full

8.4

Zwembad met recreatiezwembad voorzien van golfslagbad, wedstrijdbad, instructiebad, doelgroepenbad en diverse buitenbaden. Doe mee met aquasport, kom naar zwemles of ga lekker baantjes trekken.

Geusseltbad Maastricht, Limburg

star-full

7.3

Modern zwembad met vijf zwembaden: recreatiebad met stroomversnelling en familieglijbaan, zorgbad voor doelgroepzwemmen, wedstrijdbad voor sportief zwemmen, combibad voor wateractiviteiten en buitenbad voor zomers waterplezier.


Blog artikelen

Poedelen in het peuterbadje, ijsjes eten en baantjes trekken. Allemaal hartstikke leuk, maar het hoogtepunt van een dagje naar het zwembad is toch wel de waterglijbaan. Vaak geldt: hoe hoger en sneller, hoe beter. Bijna ... lees verder