De Brug Active

Ontspannen doe je bij activiteitencentrum De Brug waar je terecht kunt voor bowling, golf, tennis, squash, spetterende kinderfeestjes en gezellige groepsuitjes.

Bekijk de website

Informatie

In Mierlo in Noord-Brabant vindt men recreatiecentrum De Brug Active Mierlo. Het is de ideale plek om te komen ontspannen. Dit kan op verschillende manieren: door fitness, door gebruik te maken van de health spa, door te bowlen met vrienden of familie, door te tennissen of te squashen of door te golfen. Een hapje eten kan natuurlijk ook: De Brug Active biedt een sfeervol grillrestaurant aan waar men zelf aan de slag kan gaan door middel van ‘active cooking’. Het recreatiecentrum is tevens geschikt voor kinderfeestjes, groepsuitjes en bedrijfsfeesten.

Activiteiten

De Brug Active beschikt over een groot fitnesscentrum waar men met een lidmaatschap gebruik kan maken van moderne fitnessapparatuur, het zwembad, groepslessen en de sauna. Er is een golfsimulator aanwezig waar zowel de beginnende golfer als de professionele sporter in iedere weersomstandigheden een potje kan golfen. Daarnaast kan de bezoeker gebruik maken van een van de vijf tennisbanen of de squashbaan. Liever bowlen? Dat kan op een van de tien volautomatische bowlingbanen, geschikt voor jong en oud.

Diner

Eten in het restaurant van De Brug Active is anders dan bij de meeste restaurants. Er wordt hier namelijk gebruik gemaakt van ‘active cooking’. Hierbij is het de bedoeling dat de bezoeker zelf achter de grill gaat staan om de gerechten te bereiden. De ideale manier om eens een kijkje te nemen in een professionele keuken. Leuk als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of zomaar met familie of vrienden.

Arrangementen

Het is mogelijk om een kinderfeestje te organiseren bij De Brug Active in Mierlo. Er zijn diverse arrangementen waarbij kinderen kunnen bowlen of zaalvoetballen en kunnen snoepen van een slush puppie en een snoepzak. Ook is het activiteitencentrum een geschikte plek voor bedrijfsuitjes of groepsuitjes. Kies uit het Bowling & Grill arrangement, het Bubble Football & Grill arrangement, het Fight & Grill arrangement of het Sweat & Dine arrangement. In alle arrangementen zit een sportieve activiteit en een diner inbegrepen.

 

 

Reviews

Ben jij hier geweest? Geef jouw beoordeling:

De Brug Active

Arkweg 3-17
5731PD Mierlo (Noord-Brabant)

Routebeschrijving

Naar website


Top 10 Sport & spel

Flevonice

Biddinghuizen

Sea Life Blankenberge

Blankenberge

Splesj (Bosbad Hoeven)

Hoeven

Strandpark De Zeeuwse Kust

Renesse

Megapret

Lievelde

Hof van Eckberge

Eibergen

Sprookjesbos

Valkenburg

De Brug Active

Mierlo

De Kurenpolder

Hank

Kinderparadijs Malkenschoten

Apeldoorn