Bowlen

Het beste adres voor de allersnelste entertainment, indoor karten op vier kartbanen, twee bowlingbanen, Javaans buffet, avontuurlijke bedrijfsuitjes en spectaculaire groepsuitjes.

Gezellig bowlen op 8 volautomatische bowlingbanen, Discobowlen, Kinderfeestjes, Bowling-arrangementen met Buffet en barbecue

Bowlen en eten, dat is waar het om draait bij Bowlingbar Dok 99, twaalf moderne bowlingbanen, steengrillen, houtskoolgrillen, bbq'en, hamburgers, spareribs en saté.

Hét activiteitencentrum voor diverse sporten, twaalf tennisbanen, zestien bowlingbanen, squashcentrum, pooltafel, verschillende restaurants met à-la-carte en live-cooking Italiaans eten.

Bowlen en spelen in het Westerpark. Gezellige ambiance. Speciale peuterbowlingbanen.

Bowling Alphen Alphen aan den Rijn

12 volautomatische bowlingbanen, combineren met diner. Geschikt voor kinderfeestjes, vrijgezellenfuiven en een avondje uit.

Oostervant Rotterdam

Groot en sfeervol recreatiecentrum met zwembad met waterspeelgoed en drijfmaterialen, sportzalen, bowlingbanen, danslessen, peutergym, danslessen, yoga, ontspannen in stoomcabine en leeshoek en meer.

Binnenspeeltuin voor kinderen t/m 12 jaar met trampolines, luchtkussens, superlego en ballenbak. Zes bowlingbanen en diverse pooltafels. Arrangementen voor minder-en familiefeesten en schoolreisjes.

Palm Party House Zwijndrecht

Sfeervol bowlingcentrum, ideaal voor kinderfeestjes en groepsuitjes, uitgebreide arrangementen, diner, buffet, zaalverhuur en ieder weekend live-muziek.

De Theetuin Ridderkerk

Bowlingcentrum met midgetgolfbanen, grote speeltuin en bootverhuur. Discobowlen, kinderfeestjes en bruiloften. Diverse arrangementen.

Volgende ›

Pagina 1 van 2

Bowlen bij jou in de buurt

Dagtripper Blog