Merlijn

Bruisende plek in Noord-Brabant voor verschillende avontuurlijke activiteiten, recreatief bowlen, discobowlen, dansen, basketballen, airhockey, sfeervolle bistro met uitgebreide kaart met kleine hapjes, all you can eat.

Bekijk de website

Informatie

In Oosterhout in Noord-Brabant ligt bistro en bowlingcentrum Merlijn. Merlijn is een bruisende plek voor verschillende activiteiten zoals recreatief bowlen, discobowlen, airhockey, dansen, basketbal en andere sportieve bezigheden. Daarnaast kan er in een sprookjesachtige sfeer gebruik worden gemaakt van een culinair restaurant. Merlijn hanteert een all-you-can-eatconcept waarbij de bezoeker in een vast tijdsbestek kan kiezen uit kleine hapjes als voorgerecht, hoofdgerecht en dessert.

Activiteiten

In het bowlingcentrum van Merlijn zijn verschillende activiteiten voor jong en oud. Recreatief bowlen is leuk voor de hele familie: in een ontspannen sfeer kan er genoten worden van een lekker hapje en drankje terwijl je elkaar van de baan probeert te slaan tijdens een bowlsessie. Ook is er de mogelijkheid om te discobowlen waarbij spectaculaire lichten de baan en de bowlingballen verlichten. In Merlijn is daarnaast nog een Coolplay-ruimte aanwezig, waar kinderen actieve spellen kunnen spelen zoals airhockey, dansen en basketballen.

Diner

In het sfeervolle restaurant van bistro Merlijn is er voor ieder wat wils. Het restaurant werkt met een all-you-can-eatconcept, waarbij men kan genieten van 85 verschillende soorten kleine hapjes. Deze culinaire hapjes doen denken aan tapas en worden in Merlijn ook wel Magic Bites genoemd. De bites zijn gevarieerd, waardoor er ook genoeg keuze is voor kinderen. Er is keuze uit zowel vis, vlees als vegetarisch.

Arrangementen

Bij Merlijn zijn er diverse arrangementen te boeken. Klassen kunnen er bijvoorbeeld terecht voor een middag bowlen, een friet en een fris voor 9,50 euro per persoon. Tevens kan er een deel van het centrum worden afgehuurd voor een kinderfeestje. Voor 12,50 per kind kan er een uur worden gebowld en anderhalf uur worden gespeeld in de Coolplay-ruimte. Daarnaast krijgen de kinderen friet, drinken en een leuk cadeautje voor thuis.

 

 

Reviews

Ben jij hier geweest? Geef jouw beoordeling:

Merlijn

Klappeijstraat 8-14
4901 HE Oosterhout (Noord-Brabant)

Routebeschrijving

Naar website


Top 10 Sport & spel

Kartfabrique

Utrecht

Kasteeltuinen Arcen

Arcen

Flevonice

Biddinghuizen

SnowPlanet

Velsen-Zuid

De Uithof

Den Haag

Paintball Manege

Rotterdam

Skidôme Rucphen

Rucphen

Race Planet Delft

Delft

Sportiom

Den Bosch

Sea Life Blankenberge

Blankenberge