Top 10 Midgetgolf

79 resultaten gevonden

Kasteeltuinen Arcen Arcen, Limburg

Pittoreske kasteeltuin met bijzondere bloemen en planten. Diverse exposities kleuren het jaar. Geniet van lunch, brunch, ontbijt of picknick tussen het groen.

1 aanbieding

Avontuurlijk speelpark met western thema, speuren en hutten bouwen, speeltuin en waterspeelplaats, midgetgolfbaan, roofvogelshow, leuk voor gezinnen, scholen en scoutingverenigingen.

2 aanbiedingen
Bosbad de Vuursche Baarn, Utrecht

In de groene omgeving van Baarn vind je Bosbad de Vuursche, midden in de bossen en met diverse baden. Het openluchtzwembad beschikt over een wedstrijdbassin, een recreatiebassin en een kleuter-...

1 aanbieding
GlowGolf Houten Houten, Utrecht

Glow in the dark, Midgetgolfbaan met achttien holes,Overdekt, Fluorescerend black lights, Onderwaterdecor, Arrangementen voor kinderfeestjes, Gezin, familie, vrienden , collega's

1 aanbieding
GlowGolf Tiel Tiel, Gelderland

GlowGolf is een overdekte, 15 holes tellende minigolfbaan, omringd door een decor dat wordt uitgelicht met black lights. Waan jezelf met 3-D effecten in de tijd van de farao’s en...

1 aanbieding
Duinoord Helvoirt, Noord-Brabant

All inclusive in- en outdoorcentrum met klimbos, laserschieten, midgetgolf, quad-rijden, bouncetrampoline en veel meer (groeps) activiteiten! Alles incl. eten & drinken voor één vaste prijs.

Splesj (Bosbad Hoeven) Hoeven, Noord-Brabant

Waterpretpark met zwembad, Spray-park met fonteinen en waterkanonnen, spectaculaire glijbanen, waterfietsen, speeltuin en ligweides, leuk voor kinderen en volwassenen, overnachten op de camping, ideaal voor een zomerse dag.

Midgetgolftuinen Lage Vuursche Lage Vuursche, Utrecht

Midgetgolfbanen met achttien holes, Biljartbaan, gravelbaan, grasbaan, Golfsticks in verschillende maten, Groepen, familie, collega's, kinderfeestjes, Restaurants op loopafstand.


Vakantiepark met hotel, camping, chalets en vakantiehuisjes aan zee met een zwembad binnen, buiten waterspeelparadijs, sauna (badkleding verplicht), midgetgolf, grote speeltuin en leuke activiteiten voor kinderen en het hele gezin.

Megapret Lievelde, Gelderland

Familiepretpark en speelparadijs, veel speelruimte voor kinderen binnen en buiten, waterspeelplaats, golfpark, leuk voor een familiedag of kinderfeestje.

Midgetgolf aanbiedingen