Top 10 Museum

166 resultaten gevonden

Rijksmuseum Amsterdam, Noord-Holland

Nationaal museum voor Nederlandse kunst, schilderkunst, Hollandse Meesters en de Gouden Eeuw, veel topstukken van meesterschilders, De Nachtwacht, leuke workshops en educatieve programma's.

1 aanbieding
Scheepvaartmuseum Amsterdam, Noord-Holland

Museum over scheepvaart en schepen, zeer grote en complete collectie, bekijk een VOC-schip, zelf doen en ontdekken, educatieve programma's voor scholen, rondleidingen en gratis audiotour.

2 aanbiedingen
Spoorwegmuseum Utrecht, Utrecht

Museum over de ontwikkeling van de spoorwegen en stoomtreinen, interactieve attracties, zien en beleven, theatervoorstellingen, treinen en schaalmodellen, diverse zakelijke mogelijkheden.

2 aanbiedingen
Madame Tussauds Amsterdam, Noord-Holland

Wassenbeeldenmuseum in Amsterdam, nationale en internationale bekendheden, op de foto met je favoriete acteur of topsporter, lespakketten voor scholen, geschikt voor alle leeftijden.

5 aanbiedingen
Tropenmuseum Amsterdam, Noord-Holland

Museum over mensen en culturen uit verschillende werelddelen, kunst en cultuur, volkenkunde, gezellig en leerzaam, geschikt voor kinderen en volwassenen, rondleidingen en activiteiten, speciale tentoonstelling voor kinderen.

1 aanbieding
Zuiderzeemuseum Enkhuizen, Noord-Holland

Historisch museum over de Zuiderzee, geschiedenis en cultuur, binnen- en buitenmuseum, veel mogelijkheden voor groepen en scholen, zakelijke arrangementen, waterpark in de zomer, leuke evenementen en activiteiten.

2 aanbiedingen
Heineken Experience Amsterdam, Noord-Holland

Voormalige Heineken Brouwerij, museum over biermerk Heineken, interactieve rondleiding, zelf ruiken, voelen en proeven, biergeschiedenis, leuk uitje met vrienden of familie, minderjarige bezoekers moeten begeleid worden door een volwassene.

1 aanbieding
Naturalis Leiden, Zuid-Holland

Natuurhistorisch museum en onderzoeksinstituut, zeer grote collectie van natuurhistorische objecten, skeletten en dieren, leuk en leerzaam, erg geschikt voor kinderen en scholen, rondleidingen, lezingen en demonstraties.

1 aanbieding
Archeon Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland

Themapark / attractiepark waar de geschiedenis tot leven komt, leven in de prehistorie, Romeinse tijd en Middeleeuwen, gezellig en leerzaam, elk weekend leuke evenementen, veel zakelijke arrangementen, ideaal voor een schoolreisje en familiebezoek.

1 aanbieding
Atomium Brussel, België

Boegbeeld Brussel. Expo58. Wereldtentoonstelling. Panoramisch uitzicht. Panorama restaurant. Wisselende en vaste tentoonstellingen. Overnachten met kinderen.

1 aanbieding

Museum aanbiedingen