Top 10 Dagje uit Noord-Holland

157 resultaten gevonden

Linnaeushof Heemstede

Europa's grootste speeltuin waar veilig en actief spelen voorop staat. Zowel grote als kleine kinderen vermaken zich op de vele speeltoestellen, attracties en op de minigolfbaan. Er is een grote waterspeeltuin en bij minder goed weer kunnen de kinderen terecht in grote binnenspeeltuin.

Rijksmuseum Amsterdam

Nationaal museum voor Nederlandse kunst en schilderkunst. Bekijk het werk van de Hollandse Meesters en de Gouden Eeuw, veel topstukken van meesterschilders zoals De Nachtwacht.

Artis Amsterdam

In Amsterdam vind je Artis, de oudste dierentuin van Nederland en met ruim 900 verschillende diersoorten is dit ook een flinke dierentuin te noemen. Bekijk bijzondere diersoorten en verwonder je bij het aquarium en de vlindertuin over al het prachtige dat de natuur te bieden heeft.

Museum over scheepvaart en schepen, zeer grote en complete collectie, bekijk een VOC-schip, zelf doen en ontdekken, educatieve programma's voor scholen, rondleidingen en gratis audiotour.

Voormalige Heineken Brouwerij en museum over biermerk Heineken. Boek een interactieve rondleiding waarbij je zelf kunt ruiken, voelen en proeven en leer alles over de biergeschiedenis.

Madame Tussauds Amsterdam

Wassenbeeldenmuseum in Amsterdam met nationale en internationale bekendheden. Ga op de foto met je favoriete artiest, acteur of topsporter.

Tropenmuseum Amsterdam

Museum over mensen en culturen uit verschillende werelddelen, kunst en cultuur, volkenkunde, gezellig en leerzaam, geschikt voor kinderen en volwassenen, rondleidingen en activiteiten, speciale tentoonstelling voor kinderen.

Zuiderzeemuseum Enkhuizen

Historisch museum over de Zuiderzee, geschiedenis en cultuur, binnen- en buitenmuseum, veel mogelijkheden voor groepen en scholen, zakelijke arrangementen, waterpark in de zomer, leuke evenementen en activiteiten.

Spa Zuiver Amsterdam

Middelgroot sauna en wellness resort, ruime en luxe uitstraling, rustige natuurlijke omgeving, moderne en strakke inrichting, prijswinnaar, groot verwarmd zwembad, schoonheidsbehandelingen en massages, badkledingdagen.

Body Worlds Amsterdam

Anatomisch museum met expositie over, en met, echte menselijke lichamen. Bekijk meer dan 200 anatomische preparaten van het menselijk lichaam en leer alles over de functies van organen, spierkracht en veel meer.

Volgende ›

Pagina 1 van 16

Dagtripper Blog