Top 10 Rondvaart

110 rondvaarten gevonden

Safaripark Beekse Bergen Hilvarenbeek, Noord-Brabant

star-full

8.8

Groot safaripark, Afrikaanse safari in eigen land, bekijk de dieren vanuit je eigen auto, safari-bus of boot, presentaties en voedermomenten, vakantiepark en speelpark, compleet dagje uit met het hele gezin, ideaal voor familiebezoek of een leuke vakantie.

Deltapark Neeltje Jans Vrouwenpolder, Zeeland

star-full

5.9

Themapark en dierenpark, aquarium met tropische vissen en dieren uit de Noordzee, zeehonden en zeeleeuwen shows, expositie over de Deltawerken en watersnoodramp, waterspeeltuin, leuk en leerzaam, geschikt voor kinderen en volwassenen.

Zaanse Schans Zaandam, Noord-Holland

star-full

9.0

Openluchtmuseum, geschiedenis van de Zaanstreek, meerdere musea, veel windmolens, zeer populair bij toeristen, oude ambachten, eerste Albert Heijn winkel, wandelen, fietsen, varen.

Deltapark Neeltje Jans Vrouwenpolder, Zeeland

star-full

5.9

Themapark en dierenpark, aquarium met tropische vissen en dieren uit de Noordzee, zeehonden en zeeleeuwen shows, expositie over de Deltawerken en watersnoodramp, waterspeeltuin, leuk en leerzaam, geschikt voor kinderen en volwassenen.

Watertaxi Rotterdam Rotterdam, Zuid-Holland

star-full

8.5

De Rotterdamse Watertaxi brengt je razendsnel naar meer dan vijftig bestemmingen binnen en buiten Rotterdam. Ook kun je een taxi huren om een rondvaart langs de Rotterdamse skyline te maken.

Spido Rotterdam, Zuid-Holland

star-full

8.1

Bij Spido kun je een rondvaart boeken, zodat je de Rotterdamse haven vanuit een uniek perspectief kunt zien. Spido organiseert ook dagtochten, bijvoorbeeld naar Willemstad en Woudrichem.

FutureLand Maasvlakte, Zuid-Holland

star-full

8.8

Informatiecentrum Tweede Maasvlakte. Rondvaart. Rondleidingen. Gratis toegang tot de terminal.

Maritiem Museum Rotterdam, Zuid-Holland

star-full

7.9

Haven en scheepvaartmuseum. Eeuwenoude collectie topstukken. Fotografie & video. Interactieve tentoonstellingen. Rondvaarten.

Sprookjeshof Zuidlaren, Drenthe

star-full

8.2

Sprookjespark met kinderattracties, grote speeltuin zowel buiten als binnen, klimmen en klauteren, ontmoet bekende sprookjesfiguren, rondvaartboten, zalencentrum, leuk voor kinderfeestjes en schoolreisjes of een familiefeest.

Blue Boat Company Amsterdam, Noord-Holland

star-full

7.8

Blue Boat Company verzorgt verschillende rondvaarten door de grachten van Amsterdam. Wanneer je met een grote groep gaat varen, kun je ervoor kiezen om op het water te dineren.

Pannenkoekenboot Rotterdam Rotterdam, Zuid-Holland

star-full

7.1

Op de Pannenkoekenboot in Rotterdam kun je genieten van een uitgebreid pannenkoekenbuffet, terwijl je de havenstad vanaf het water bekijkt.

Lovers Canal Cruises Amsterdam, Noord-Holland

star-full

7.0

Grachtenstad Amsterdam ontdek je natuurlijk met een van de rondvaarten verzorgd door Lovers Canal Cruises. Neem de ‘hop on, hop off’ rondvaart met busrit en bezoek alle bezienswaardigheden van de ...

Vergelijk alle 110 rondvaarten

Op Dagtripper vind je aanbiedingen, uitgebreide informatie & recensies voor alle populaire rondvaarten. Maak een nieuwe top10 op basis van locatie of bekijk alle overige rondvaarten hieronder.


Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw Drimmelen, Noord-Brabant

star-full

8.4

Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw biedt rondvaarten aan door natuurgebied de Biesbosch. Je kunt de rondvaart combineren met een brunch, high-tea, diner of wandeling.

Amsterdam Canal Cruises Amsterdam, Noord-Holland

star-full

8.5

Amsterdam Canal Cruises biedt verschillende rondvaarten over de Amsterdamse grachten aan. Leer alles over de stad, of kier ervoor 's avonds te water te dineren.

Broekerveiling Broek op Langedijk, Noord-Holland

star-full

8.1

Oudste doorvaargroenteveiling ter wereld. Sinds 1887. Lighallen in het water. Verleden en toekomst. Vaste expositie. Te gebruiken als locatie voor uitvaart, bruiloft en bedrijfsuitjes. Bootverhuur.

De Vinkenwaard Alblasserdam, Zuid-Holland

star-full

8.4

Recreatiecentrum De Vinkenwaard is een duizendpoot op het gebied van het organiseren van activiteiten voor kinderen, collega’s en (grote) groepen. De ligging op een eiland maakt veel mogelijk op het ...

Sloep Huren Utrecht Utrecht, Utrecht

star-full

8.5

Vaar door de Utrechtse grachten volgens een eigen route in een sloep met schipper of een kleine sloep zonder schipper. Maak gebruik van de cateringservice en geniet van een hapje en drankje al varend door de grachten en singels.

Nieuwkoopse Plassen Nieuwkoop, Zuid-Holland

star-full

9.0

Ontdek het Groene Hart vanaf de fiets of per voet, huur een bootje, kano of ga met een rondvaart mee, bekijk moerassen, bossen, laagveengebieden en meer, hapje en drankje bij Restaurant Tijsterman.

Pannenkoekenboot Amsterdam Amsterdam, Noord-Holland

star-full

8.1

Op de Pannenkoekenboot in Amsterdam kun je in een gezellige sfeer onbeperkt pannenkoeken eten, en tegelijkertijd de indrukwekkende gebouwen aan het IJ vanaf het water bekijken.

Splashtours Rotterdam, Zuid-Holland

star-full

8.6

Splashtours biedt een unieke tocht door Rotterdam in een amfibiebus. Je begint de tocht met een busrit, die eindigt in het water van de Maas.

Rederij Nassau Amsterdam, Noord-Holland

star-full

10.0

Geniet op een speciale manier van Amsterdam en huur een sloep van Rederij Nassau of ga mee op de salonboot door de grachten van de stad. De sloep biedt plek ...

Pannenkoekenboot Nijmegen Nijmegen, Gelderland

star-full

8.1

Geniet op de Pannenkoekenboot in Nijmegen van onbeperkt pannenkoeken, terwijl je uitkijkt over de stad en het omliggende natuurgebied.