Top 10 Skiën

13 resultaten gevonden

De Uithof Den Haag, Zuid-Holland

Sport- en evenementencentrum met nadruk op winterse sporten, indoor skihal van 200 meter, semi-overdekte schaatsbaan van 400 meter, vier verschillende restaurants, klimmen, laser gamen, karten, perfect voor kinderfeestjes, bedrijfsuitjes en familiedagen.

5 aanbiedingen
Rock Steady Bussum, Noord-Holland

Kom klimmen, boulderen, skiën en snowboarden of mountainbiken in klim- en buitensportcentrum Rock Steady in Bussum.

1 aanbieding
Alpincenter Bottrop Bottrop, Duitsland

Langste indoor skibaan van de wereld, funpark, indoor paintballspeelveld en indoor skydive centrum aanwezig, outdoor rodelbaan, klimtuin en Biergarten, ideaal voor groepsuitjes.

2 aanbiedingen
Montana Snowcenter Westerhoven, Noord-Brabant

Indoor skicentrum voor snowboarden en skiën. Meerdere skipistes met echte sneeuw. Sfeervol restaurant met uitzicht op de pistes. Sportwinkel met wintersportartikelen.

SnowWorld Landgraaf Landgraaf, Limburg

Vijf pistes met acht liften, grootste overdekte piste ter wereld, langste piste van Nederland, avontuurlijk funpark aanwezig, klimpark met grote uitdagingen, Alpine Coaster, Health Club met fitness en wellness.

SnowWorld Zoetermeer Zoetermeer, Zuid-Holland

Groot indoor skicentrum met drie pistes, steilste piste van Nederland, funpark aanwezig, diverse horeca en mogelijkheid tot après-ski.

SnowPlanet Velsen-Zuid, Noord-Holland

Groot indoor skicentrum met twee pistes met echte sneeuw, 100 meter en 230 meter piste, diverse lessen, extreme fun met mountainbikepark en fun park, tubebaan met banden, diverse restaurants en meer.

Skidôme Terneuzen Terneuzen, Zeeland

Verse sneeuw op een 220 meter lange skipiste, verdeeld in verschillende niveaus en een funpark. Mogelijkheid tot sleeën, tuben of het volgen van lessen.

Skidôme Rucphen Rucphen, Noord-Brabant

Grote skibaan met moderne skiliften voor beginnende en ervaren wintersporters, funpark aanwezig voor stunts, ijsbaan voor ijskarten, overdekte GlowGolf-baan met 18 holes, après-ski cafés en restaurant.

Skipiste Nieuwegein Utrecht, Utrecht

Outdoor borstelbaanpistes voor skiërs en snowboarders. Sfeervolle verhuur van wintersportmateriaal, restaurant en terras in blokhut stijl.