Top 10 Speeltuin

542 speeltuinen gevonden

Linnaeushof Heemstede, Noord-Holland

star-full

8.3

Europa's grootste speeltuin, veilig en actief spelen, attracties voor grote en kleine kinderen, veel ruimte, binnenspeeltuin en waterspeeltuin, klimmen en klauteren, de hele dag speelplezier, ideaal voor schoolreisjes en kinderfeestjes.

Speelland Beekse Bergen Hilvarenbeek, Noord-Brabant

star-full

8.0

Speelparadijs naast het bekende Safaripark Beekse Bergen, leuke attracties voor grote en kleine kinderen, waterspeeltuin, klimmen en klauteren, de hele dag plezier, bijhorend vakantiepark, ideaal voor kinderfeestjes en schoolreisjes.

Duinoord Helvoirt, Noord-Brabant

star-full

8.3

All inclusive in- en outdoorcentrum met klimbos, laserschieten, midgetgolf, quad-rijden, bouncetrampoline en veel meer (groeps) activiteiten! Alles incl. eten & drinken voor één vaste prijs.

Wunderland Kalkar Kalkar, Duitsland

star-full

7.8

Attractiepark en uitgaanscentrum, gevestigd in een ongebruikte elektriciteitscentrale, Kernie's familiepark met diverse attracties, uitgaanscentrum met feestzalen, bowlingbanen en biljart, tennisbanen, all-in dagarrangementen, meerdere hotels in het park

Plopsaland de Panne De Panne, België

star-full

8.5

Het grootste Kabouter Plop park in de Belgische badplaats De Panne, maak kennis met alle bekende Studio 100 figuren, veel leuke kinderattracties, waterattracties en spannende achtbanen, Plopsa Theater, shows en evenementen, compleet dagje uit, ook leuk voor meerdere dagen, plezier met de hele familie.

Drielandenpunt Vaals, Limburg

star-full

8.0

Sta op de grens van Nederland, België en Duitsland, geniet van een groots labyrint en gezellige speeltuin, of onderneem stoere groepsactiviteiten

Sprookjeswonderland Enkhuizen, Noord-Holland

star-full

8.9

Sprookjespark voor kinderen, zie bekende sprookjesfiguren, leuke kinderattracties, speeltuin met glijbanen en draaimolen, kinderboerderij en siertuinen, een magische dag voor kleine en grotere kinderen.

Dinoland Zwolle Zwolle, Overijssel

star-full

7.8

...

Plaswijckpark Rotterdam, Zuid-Holland

star-full

8.2

Recreatiepark met gethematiseerde speeltuinen en dierentuin, waterspeeltuin en verkeersplein, overdekte speeltuin, wilde dieren en kinderboerderij, wandelpark, zeer kindvriendelijk.

Megapret Lievelde, Gelderland

star-full

8.6

Familiepretpark en speelparadijs, veel speelruimte voor kinderen binnen en buiten, waterspeelplaats, golfpark, leuk voor een familiedag of kinderfeestje.

Jeugdland Amsterdam, Noord-Holland

star-full

9.0

Groot en avontuurlijk natuurspeelpark, van alles te doen: hutten bouwen, kanoën, kabelbaan, tafeltennis, speeltoestellen, pizza's bakken, broodjes bakken op kampvuur, kinderboerderij aanwezig.

Top aanbiedingenVergelijk alle 542 speeltuinen

Op Dagtripper vind je aanbiedingen, uitgebreide informatie & recensies voor alle populaire speeltuinen. Maak een nieuwe top10 op basis van locatie of bekijk alle overige speeltuinen hieronder.


De Spelerij Dieren, Gelderland

star-full

8.3

Bijzonder speelpark met originele activiteiten verdeeld over twee werelden: Spelerij en Uitvinderij, kunstwerken maken, bootje varen, perfect voor origineel kinderfeestje of familiefeest.

De Belhamel Lage Zwaluwe, Noord-Brabant

star-full

8.0

Recreatieparadijs met speeltuinen binnen en buiten, natuurspeelparadijs met uitdagingen voor de kinderen en vele groepsactiviteiten, grootste klimtoren van West-Brabant, survivalbaan en bowlingcentrum.

Speel- en Dierenpark Sanjesfertier Feanwalden, Friesland

star-full

8.2

Kleurrijke indoorspeeltuin met apenkooi, softplayhoek, luchtkussens en meer, dierenpark met 40 verschillende dieren, verkeerstuin met monorail en crossbaan, natuurmuseum aanwezig, leuk voor hele gezin.

DippieDoe Best, Noord-Brabant

star-full

7.7

Pretpark / attractiepark voor kinderen t/m 13 jaar, grote indoor speeltuin, attracties voor kleine en oudere kinderen, klimmen en klauteren, ideaal voor schoolreisjes en kinderfeestjes.

Speelboerderij den Scherpenberg Rucphen, Noord-Brabant

star-full

9.2

Boerderij met binnen- en buitenspeeltuin en uiteraard een kinderboerderij met knuffeldieren. Drie arrangementen voor kinderfeestjes: Muizenfeest, Boerderijfeest en Beestenbende. Of ga barbecueën voor de familiedag.

Sprookjeshof Zuidlaren, Drenthe

star-full

8.2

Sprookjespark met kinderattracties, grote speeltuin zowel buiten als binnen, klimmen en klauteren, ontmoet bekende sprookjesfiguren, rondvaartboten, zalencentrum, leuk voor kinderfeestjes en schoolreisjes of een familiefeest.

Mega Speelstad Wechelderzande, België

star-full

8.1

...

Pukkemuk Dongen, Noord-Brabant

star-full

7.6

Onbeperkt spelen in indoor en outdoor speeltuin, boerensprookjesbos, dierenpark, avontuurlijk watersplashtoestel, voetbalbaan, midgetgolf en meer, ideaal voor kinderfeestjes, familiedagen en schoolreisjes.

Monkey Town Bergen op Zoom Halsteren, Noord-Brabant

star-full

8.6

Overdekt speelparadijs met buitenspeeltuin voor kinderen tot 12 jaar, midgetgolfbaan en superlego aanwezig, diverse speeltoestellen en klimrekken, terras en koffiehoek voor ouders en begeleiders.

FunFestijn Medemblik, Noord-Holland

star-full

8.5

...