Top 10 Trampoline park

47 trampoline parken gevonden

JumpSkillz Hoofddorp Hoofddorp, Noord-Holland

star-full

9.4

Trampoline park voor jong en oud waar je vrij trampoline springt, mee doet met trampoline fitness of geniet van disco jumpen. Kleedkamers en sportsbar aanwezig.

Jumpsquare Nieuwegein Nieuwegein, Utrecht

star-full

9.0

Jumpsquare in Nieuwegein is het grootste trampolinepark van Europa. In de verschillende area's van het park kun je je al springend helemaal uitleven.

Planet Jump Den Haag, Zuid-Holland

star-full

9.5

Sfeervol indoor speelpark met trampolines, 28 meter lange jumpbaan, Jump Lounge met koffie en wifi voor ouders, originele plek voor kinderfeestjes.

Jump XL Eindhoven Eindhoven, Noord-Brabant

star-full

9.8

Voel je vrij en spring zo hoog als je kunt bij Jump XL Eindhoven. In dit trampolinepark kun je springlessen volgen, vrij springen en je (kinder)feestje vieren. Ook zijn er ...

Bounz Almere Almere, Flevoland

star-full

8.6

Bij trampolinepark Bounz in Almere kun je heerlijk trampolinespringen. Doe mee aan een van de lessen bij Bounz voor een work-out, of om beter te worden in het springen. Of leef je uit tijdens de maandelijkse Dodgeball-avond.

Bounz Amsterdam Amsterdam, Noord-Holland

star-full

8.5

Springen op 32 aaneengeschakelde trampolines, tips en tricks leren van BounzMaster, schuine wand aanwezig, zowel vrij springen als actieve trainingen, geschikt voor kinderfeestjes en uitjes met vrienden en collega's.

Bounz Enschede Enschede, Overijssel

star-full

9.0

Groot speelcomplex met trampolines, 32 trampolinevlakken en schuine wanden, tumblingbaan van 24 meter, ideaal voor dagje weg maar ook voor actief bewegen dmv training: Bounz Bootcamp en Bounz Tricks.

Space Jump Parkstad Kerkrade, Limburg

star-full

9.0

Trampolinepark met vijf trampoline area's, kleedkamers met douches en een gezellige bar. Mogelijkheid tot vrij jumpen en deelnemen aan diverse arrangementen

Jump XL Nieuw Vennep Nieuw-Vennep, Noord-Holland

star-full

10.0

Jump XL Nieuw Vennep biedt een sportief dagje uit voor groot en klein. Voor de kleintjes is er speciaal Puppy Jump, maar er is ook Fitness Jump, Fun Jump, Ultimate ...

JumpSkillz Hoofddorp Hoofddorp, Noord-Holland

star-full

9.4

Trampoline park voor jong en oud waar je vrij trampoline springt, mee doet met trampoline fitness of geniet van disco jumpen. Kleedkamers en sportsbar aanwezig.

Vergelijk alle 47 trampoline parken

Op Dagtripper vind je aanbiedingen, uitgebreide informatie & recensies voor alle populaire trampoline parken. Maak een nieuwe top10 op basis van locatie of bekijk alle overige trampoline parken hieronder.


TRIXS Leidschendam, Zuid-Holland

star-full

8.6

Indoor trampoline- en beachsportspark met attracties en speeltoestellen. Sportieve activiteiten voor groepen en kinderen, waaronder jump fit, bootcamp, beachsoccer en beachvolleybal. Volg workshops of kom vrij springen.

Cross Jumps Breda, Noord-Brabant

star-full

9.4

Cross Jumps in Breda is de nieuwe sensatie op het gebied van sport voor alle leeftijden. Het indoor trampolinepark beschikt over 320m2 trampoline, een 20 meter tumblingbaan, een Green Zone ...

Jumpers Indoor Amstelveen, Noord-Holland

star-full

8.8

Trampoline pretpark dat ook lasergames, indoorgolf en karaoke aanbiedt voor een compleet, sportief en gezellig dagje uit. Of neem plaats in het grote café met biljart, darts en tv.

Jump XL Haarlemmermeer Haarlemmermeer, Noord-Holland

star-full

9.7

Zin in een actief en onvergetelijk uitje? Kom jumpen bij Jump XL Haarlemmermeer. Jump XL Haarlemmermeer is een professioneel trampolinepark met meer dan 50 trampolines. Laat samen met je vriendjes en ...

Bounz Almelo Almelo, Overijssel

star-full

9.2

...

VROG Amsterdam, Noord-Holland

star-full

8.1

Spannende sportlocatie met 30m2 trampolinevelden, freerunning parcours en meer, hapje en drankje bij aanwezig sportcafé, aparte zaal aanwezig voor feestjes, geschikt voor alle leeftijden.

Jump XL Waalwijk Waalwijk, Noord-Brabant

star-full

8.6

Grootste vestiging van Jump XL in Nederland, twee tumblingbanen, jump-tower, pillow pit, foampit, Ninja course en veel meer, vrij springen en diverse lessen zoals Trampo fitness.

Jump XL Rotterdam Rotterdam, Zuid-Holland

star-full

8.6

...

Jumpcity Heerhugowaard, Noord-Holland

star-full

8.4

...

Jumpin' Noordwijk Noordwijk, Zuid-Holland

star-full

8.4

Groot overdekt jumppark van 600m2, diverse trampolines, tumblingbaan, foam pit, dodge court voor Dodgeball, ideale locatie voor sportief dagje weg of kinderfeestje, mogelijkheid tot trainingen op trampoline.