Top 10 Trampoline park

30 resultaten gevonden

JumpSkillz Hoofddorp Hoofddorp, Noord-Holland

Trampoline park voor jong en oud waar je vrij trampoline springt, mee doet met trampoline fitness of geniet van disco jumpen. Kleedkamers en sportsbar aanwezig.

1 aanbieding
JumpSkillz Alkmaar Alkmaar, Noord-Holland

JumpSkillz in Alkmaar is een van de grootste en meest complete indoor trampolineparken van Nederland. Het park beschikt over grote trampolines, een foampit, een big airbag, een climbing wall en meerdere...

1 aanbieding
Jumpsquare Nieuwegein Nieuwegein, Utrecht

Jumpsquare in Nieuwegein is het grootste trampolinepark van Europa. In de verschillende area's van het park kun je je al springend helemaal uitleven.

Planet Jump Den Haag, Zuid-Holland

Sfeervol indoor speelpark met trampolines, 28 meter lange jumpbaan, Jump Lounge met koffie en wifi voor ouders, originele plek voor kinderfeestjes.

Bounz Almere Almere, Flevoland

Bij trampolinepark Bounz in Almere kun je heerlijk trampolinespringen. Doe mee aan een van de lessen bij Bounz voor een work-out, of om beter te worden in het springen. Of leef je uit tijdens de maandelijkse Dodgeball-avond.

Bounz Amsterdam Amsterdam, Noord-Holland

Springen op 32 aaneengeschakelde trampolines, tips en tricks leren van BounzMaster, schuine wand aanwezig, zowel vrij springen als actieve trainingen, geschikt voor kinderfeestjes en uitjes met vrienden en collega's.

Bounz Enschede Enschede, Overijssel

Groot speelcomplex met trampolines, 32 trampolinevlakken en schuine wanden, tumblingbaan van 24 meter, ideaal voor dagje weg maar ook voor actief bewegen dmv training: Bounz Bootcamp en Bounz Tricks.

Space Jump Parkstad Kerkrade, Limburg

Trampolinepark met vijf trampoline area's, kleedkamers met douches en een gezellige bar. Mogelijkheid tot vrij jumpen en deelnemen aan diverse arrangementen

Jump XL Nieuw Vennep Nieuw-Vennep, Noord-Holland

Jump XL Nieuw Vennep biedt een sportief dagje uit voor groot en klein. Voor de kleintjes is er speciaal Puppy Jump, maar er is ook Fitness Jump, Fun Jump, Ultimate...

TRIXS Leidschendam, Zuid-Holland

Indoor trampoline- en beachsportspark met attracties en speeltoestellen. Sportieve activiteiten voor groepen en kinderen, waaronder jump fit, bootcamp, beachsoccer en beachvolleybal. Volg workshops of kom vrij springen.