Top 10 Watersport

54 resultaten gevonden

Smit Giethoorn Giethoorn, Overijssel

Compleet dagje uit op en om het water met gezin, familie of vrienden. Maak een rondvaart, huurt een fluisterboot of kano, ga solex rijden of speel boerengolf.

1 aanbieding
Sloepdelen Amsterdam Amsterdam, Noord-Holland

Huur een sloep en ervaar de vrijheid vanaf de Amsterdamse grachten met vrienden of familie.

1 aanbieding
Flevonice Biddinghuizen, Flevoland

Sports & Fun park. Unieke schaatsbaan van 3 kilometer, 400-meterbaan, Ice Funpark voor de kinderen, Drift Karten, Obstacle Run Parcours, Arrangementen, Leuk voor Kinderfeestjes, schoolreisjes en bedrijfsuitjes

1 aanbieding
Sloepdelen Utrecht Utrecht, Utrecht

Sloep huren en zelf varen door de grachten of omringende wateren van Utrecht. Sloep voor 12 personen, geen vaarbewijs nodig.

1 aanbieding
Betuwestrand Beesd, Gelderland

Gezellig recreatiestrand met camping. Entertainment voor kinderen en tieners. Natuurlijk zwemwater met watersportmogelijkheden, zoals waterskiën en wakeboarden. Recreatieplas is ook bereikbaar zonder verblijf op de camping.

1 aanbieding
Marenland Winsum, Groningen

Prachtige camping gelegen aan het water. Overnacht op de camping of in een bedstede, geniet van high tea of heerlijke gerechten op het terras in de zon of huur een boot of kano om het water te verkennen.

1 aanbieding

Waterskicentrum waar je leert waterskiën of wakeboarden aan de kabelbaan, maar ook rustig dobberen in een bootje. Gezellig restaurant aanwezig.

1 aanbieding
Aquabest Best, Noord-Brabant

Ruim recreatiepark met een meer, diverse watersporten en zwemmen, meerdere ligweides en strandjes, geschikt voor een ontspannen of sportieve dag met het hele gezin, vrienden en bedrijfsuitjes.

Down Under Nieuwegein, Utrecht

Toplocatie voor watersport en recreatie, professioneel cablepark voor waterski, wakeboarden, tuben, kneeboarden en meer, diverse activiteiten te doen zoals paintball, voetgolf en airsoft.

Theetuin Overleek Monnickendam, Noord-Holland

Unieke groene plek, veel aanbod voor ontspannen dagje weg, high tea met huisgemaakte producten, fluisterbootverhuur tot 25 personen, mogelijkheid om gevulde picknickmand mee te nemen.

Watersport aanbiedingen