Watertaxi Rotterdam

De Rotterdamse Watertaxi brengt je razendsnel naar meer dan vijftig bestemmingen binnen en buiten Rotterdam. Ook kun je een taxi huren om een rondvaart langs de Rotterdamse skyline te maken.

Bekijk de website

Informatie

Als je in Rotterdam bent, kun je de razendsnelle zwart-gele speedbootjes haast niet missen. De Rotterdamse Watertaxi schiet met 50 km/h over de Maas en brengt je naar meer dan vijftig locaties in en rondom Rotterdam. Of je nu naar Spijkenisse wilt, of naar de molens van Kinderdijk, de watertaxi brengt je er naartoe! In de zomer kun je heerlijk van de zon genieten op het water, en ook in de winter krijg je het niet koud, want de watertaxi’s in Rotterdam zijn verwarmd.

De Rotterdamse Watertaxi heeft maar liefst vijftig aanlegplaatsen langs de Maas in Rotterdam, maar brengt je ook tot buiten de stad. Daarnaast doen de taxi’s de meeste toeristische trekpleisters in de Maasstad aan. De snelle Maastaxi’s varen met acht tot twaalf passagiers naar hun bestemming. Als je liever Rotterdam liever helemaal vanaf het water wilt bekijken, kun je ook een taxi huren om een rondvaart te maken langs de skyline van de stad.

 

 

Reviews

Ben jij hier geweest? Geef jouw beoordeling:

Bekijk een video impressie

Watertaxi Rotterdam

Koninginnenhoofd 7
3072 AD Rotterdam (Zuid-Holland)

Routebeschrijving

Naar website


Top 10 Watersport

Smit Giethoorn

Giethoorn

Sloepdelen Amsterdam

Amsterdam

Flevonice

Biddinghuizen

Betuwestrand

Beesd

Marenland

Winsum

Aquabest

Best

Down Under

Nieuwegein

Theetuin Overleek

Monnickendam

Nieuwkoopse Plassen

Nieuwkoop