Top 5 Dagje uit Zeeland

9 resultaten gevonden

Thema- en dierenpark met waterpark, aquarium met tropische vissen en dieren uit de Noordzee. Bezoek een zeehonden en zeeleeuwen show of een expositie over de Deltawerken en watersnoodramp.

Vakantiepark met hotel, camping, chalets en vakantiehuisjes aan zee met een zwembad binnen, buiten waterspeelparadijs, sauna (badkleding verplicht), midgetgolf, grote speeltuin en leuke activiteiten voor kinderen en het hele gezin.

Het Arsenaal Vlissingen

Piratenpark en zeeaquarium, zie en beleef het echte piratenleven, spelen en leren, zeeaquarium met dieren uit de Noordzee en tropische zeeën, potvis-expo, roggen en haaien aaien, ideaal voor kinderfeestjes, schoolreisjes en familiebezoek.

Kleine tropische dierentuin en vlindertuin, tropische siertuinen en planten, 50 tropische diersoorten, leer meer over dinosauriërs, gezellig en leerzaam, fossielen collectie, leuk voor een gezinsuitje of schoolreisje.

Mini Mundi Middelburg

Familiepark en speeltuin, lekker spelen bij goed en slecht weer, speciale speeltuin voor de allerkleinsten, miniatuur weergave van Walcheren, gericht op gezinnen en kinderen.

Overdekt recreatiecentrum met speeltuin, binnenkermis, bowlingbaan, casino, lasergame en een sfeervol restaurant en bar om te borrelen, brunchen, lunchen en dineren.

Subtropisch zwemparadijs met golfslagbad, kinderbad met speeltoestel, reuzenglijbaan en groot buitenbad, sauna, inclusief een bar voor snacks en drankjes.

Zwemparadijs met binnenbad, buitenbad, peuterbadje, wildwaterkreek, borrelbanken, speel- en zonneweide, 79 meter lange glijbaan en pelikaanduik. Sauna en wellnesscentrum met drie saunacabines, bubbelbaden en patio met buitenbad.

Opvangcentrum en dierentuin met reptielen, amfibieën en geleedpotigen, verschillende grote en kleine dieren, presentaties door verzorgers in de zomer, gezellig en leerzaam, leuk voor kinderen en volwassenen.

Dagtripper Blog