Zwembad

Tikibad Wassenaar, Zuid-Holland

Tropisch zwemparadijs met binnen- en buitenzwembad, kids waterpark en heel veel glijbanen. Roetsj van de heftige Tyfoon en X-stream of dobber heerlijk relaxed door de Lazy River.

Plopsaqua De Panne, België

Sprookjeszwembad met groot binnen- en buitenbad, sauna en bubbelbaden, Wickie's speeldorp voor kinderen, snelle wildwaterbaan, grote vikingboot, spannend stormbad en meer leuke waterattracties.

Thermen & Badewelt Euskirchen Euskirchen, Duitsland

Subtropische zwemcomplex waar je heerlijk zwemmen en ontspannen. Het complex beschikt over een 25-meterbad, een kinderbad en oefenbad. Écht ontspannen doe je in het Palmenparadijs: drijf in het 33 graden water en bubbel in de whirlpool. Ook zijn er verschillende saunas aanwezig.

Sportiom Den Bosch, Noord-Brabant

Sport- en recreatiecentrum met schaatsparadijs IceFun, waar je een spannend parcours met grotten en heuveltjes vindt. Of leef je uit in zwemparadijs AquaFun, met snelle glijbanen en heerlijke baden. Ook kun je bij het Sportiom terecht voor een spannend spel lasergame.

Aquadroom Maaseik, België

Bij Aquadroom kun je actief en recreatief met het hele gezin komen zwemmen of gebruik maken van diverse sauna en wellness faciliteiten.

Avontuurlijk speelpark met western thema, speuren en hutten bouwen, speeltuin en waterspeelplaats, midgetgolfbaan, roofvogelshow.

Aqualibi Waver, België

Waterpretpark met glijbanen, verschillende indoor zwembaden, golfslagbad, kinderzone met speeltoestellen en relaxende jacuzzi's.

Aqua Mexicana Slagharen, Overijssel

Waterpretpark in Mexicaanse sfeer met vijf baden, tien glijbanen waarvan drie met special effects, geluid en 3D animatie. Twee waterspeelplaatsen, twee sprayparken, en een supergroot bubbelbad.

Hotel Zuiderduin Egmond aan Zee, Noord-Holland

Hotel met groot zwembad voor recreatief en sportief gebruik, sfeervolle wellness en beauty centre met sauna en solarium, squashbanen en fitnessruimte aanwezig, acht moderne bowlingbanen met muziek en lichtshows, centrale ligging aan strand.

De Bonte Wever Assen, Drenthe

Sport- en evenementencentrum met groot zwem- en saunaparadijs, uitgaanscentrum en bowlingbanen. In het subtropisch zwemparadijs geniet je van het golfslagbad, wildwaterbaan, glijbaan, buitenbad met ligweide en de heerlijke sauna's en whirlpools.

Volgende ›

Pagina 1 van 14

Zwembad bij jou in de buurt

Dagtripper Blog