Top 10 Pretpark

94 pretparken gevonden

Slagharen Slagharen, Overijssel

star-full

7.1

Avonturenpark en attractiepark met themawerelden, meeste attracties gericht op kinderen t/m 12 jaar, waterpark Aqua Mexicana met glijbanen, ponypark en vakantiepark, leuke shows en evenementen, compleet dagje uit, leuk voor kinderfeestje, familiedag of een vakantie.

Wildlands Adventure Zoo Emmen Emmen, Drenthe

star-full

7.1

Grote dierentuin met drie leefwerelden: Jungola, Nortica en Serenga. Ontmoet ijsberen en giraffes, grote speeltuin aanwezig, avonturenshow van Neila en Babu.

Efteling Kaatsheuvel, Noord-Brabant

star-full

8.9

Sprookjesachtig pretpark, prachtige aankleding en muziek in het hele park, attracties voor jong en oud, meerdere achtbanen, dagelijkse shows, magische Winter Efteling, bijbehorend hotel en bungalowpark, compleet dagje uit, ideaal voor zakelijke gelegenheden, gezinnen en groepen.

Walibi Holland Biddinghuizen, Flevoland

star-full

8.1

Groot attractiepark, verschillende themagebieden, veel spannende achtbanen en waterattracties, leuke familieattracties, apart gebied met kindvriendelijke attracties, shows en evenementen, bijhorend vakantiepark, compleet dagje uit voor de hele familie, vriendengroepen of een schoolreisje.

Disneyland Parijs Marne-la-Vallée, Frankrijk

star-full

8.2

Disney themapark en Walt Disney Studiopark, attracties voor groot en klein, vuurwerkshow en parade, ontmoetingen met bekende Disney karakters, overnachten in Disneystijl, ideaal uitje voor het hele gezin, maar ook als romantisch uitje bijvoorbeeld in combinatie met een stedentrip Parijs.

Slagharen Slagharen, Overijssel

star-full

7.1

Avonturenpark en attractiepark met themawerelden, meeste attracties gericht op kinderen t/m 12 jaar, waterpark Aqua Mexicana met glijbanen, ponypark en vakantiepark, leuke shows en evenementen, compleet dagje uit, leuk voor kinderfeestje, familiedag of een vakantie.

Duinrell Wassenaar, Zuid-Holland

star-full

7.9

Attractiepark en tropisch zwemparadijs, veel waterattracties, groot zwembad met veel glijbanen, meerdere achtbanen, attracties voor groot en klein, bijbehorend vakantiepark en camping, compleet dagje uit.

Toverland Sevenum, Limburg

star-full

8.7

Betoverend attractiepark met themawerelden, spannende achtbanen en rides, leuke kinderattracties, veel ruimte om te spelen, vermakelijk voor elke leeftijd, dagelijkse shows, geschikt voor vrienden, gezinnen maar ook voor bedrijfsfeesten en schoolreisjes.

Phantasialand Brühl, Duitsland

star-full

8.6

Duits attractiepark en sprookjespark, groot opgezet, attracties voor alle leeftijden, kindvriendelijk en mooi aangekleed, spannende achtbanen en waterattracties, shows en evenementen, twee bijhorende hotels, leuk voor meerdere dagen of een vakantie met de hele familie of vriendengroep.

Bobbejaanland Lichtaart, België

star-full

7.8

Gezellig Belgisch attractiepark, diverse attracties van spannende achtbanen tot zweefmolen en rupsbaan, waterattracties, groot theater met wisselende shows, compleet dagje uit, super voor gezinnen, vrienden en bedrijfsuitjes.

Hellendoorn Hellendoorn, Overijssel

star-full

8.0

Groot pretpark en waterglijbanen-paradijs, veel attracties voor groot en klein, meerdere achtbanen, waterattracties, leuke shows en evenementen, compleet dagje uit, vergaderruimtes en feestlocatie, ideaal voor schoolreisjes, bedrijfsuitjes en gezinnen met kinderen.

Julianatoren Apeldoorn, Gelderland

star-full

7.2

Attractiepark en familiepark, gericht op kinderen t/m 12 jaar, veel leuke attracties voor grote en kleine kinderen, zeer kindvriendelijk en veilig, shows en evenementen, Dinopark, compleet dagje uit, ideaal voor gezinnen, kinderfeestjes en schoolreisjes.

Top aanbiedingenVergelijk alle 94 pretparken

Op Dagtripper vind je aanbiedingen, uitgebreide informatie & recensies voor alle populaire pretparken. Maak een nieuwe top10 op basis van locatie of bekijk alle overige pretparken hieronder.


Drouwenerzand Drouwen, Drenthe

star-full

8.4

Middelgroot pretpark en familiepark, attracties voor alle leeftijden, meerdere achtbanen, leuke waterattracties, grote indoor speelhal, shows en evenementen, eten en drinken inbegrepen bij entreeprijs, bijbehorend vakantiepark en camping.

Drievliet Den Haag, Zuid-Holland

star-full

8.1

Groot pretpark en attractiepark, veel attracties voor kinderen en volwassenen, meerdere achtbanen, dagelijkse shows, regelmatig speciale evenementen, compleet dagje uit.

Europa-Park Rust, Duitsland

star-full

9.4

Groot Duits attractiepark en themapark, maak een reis door Europa, stap in spannende achtbanen en attracties, veel speelruimte voor kleinere kinderen, shows en entertainment, genoeg te beleven voor meerdere dagen, overnachten in themahotels of op de camping.

Irrland Kevelaer, Duitsland

star-full

9.3

...

Movie Park Germany Bottrop, Duitsland

star-full

7.4

Attractiepark met film-thema, gethematiseerde werelden met attracties in stijl, attracties voor kinderen en volwassenen, meerdere achtbanen en thrill-rides, spannende shows, bijbehorend hotel, compleet dagje uit met de hele familie.

Wunderland Kalkar Kalkar, Duitsland

star-full

7.8

Attractiepark en uitgaanscentrum, gevestigd in een ongebruikte elektriciteitscentrale, Kernie's familiepark met diverse attracties, uitgaanscentrum met feestzalen, bowlingbanen en biljart, tennisbanen, all-in dagarrangementen, meerdere hotels in het park

PonyParkCity Collendoorn, Overijssel

star-full

8.7

Vakantiepark en pony-park in Amerikaanse western stijl, cowboys en indianen, zelf op een pony of paard rijden en je eigen pony verzorgen, vakantiehuisjes in cowboy thema, ideaal voor een vakantie of lang weekend.

Wildlands Adventure Zoo Emmen Emmen, Drenthe

star-full

7.1

Grote dierentuin met drie leefwerelden: Jungola, Nortica en Serenga. Ontmoet ijsberen en giraffes, grote speeltuin aanwezig, avonturenshow van Neila en Babu.

Plopsaland de Panne De Panne, België

star-full

8.5

Het grootste Kabouter Plop park in de Belgische badplaats De Panne, maak kennis met alle bekende Studio 100 figuren, veel leuke kinderattracties, waterattracties en spannende achtbanen, Plopsa Theater, shows en evenementen, compleet dagje uit, ook leuk voor meerdere dagen, plezier met de hele familie.

Walibi Belgium Waver, België

star-full

8.0

Belgisch attractiepark, veel spannende achtbanen en waterattracties, leuke kinder- en familieattracties, shows en evenementen, compleet dagje uit, geschikt voor alle leeftijden, overnacht in de omgeving voor meer dagen plezier.


Blog artikelen

Dat de feestdag Halloween steeds meer in populairiteit stijgt, heeft zonder meer te maken met de Halloween-events welke worden georganiseerd door diverse attractieparken. Walibi Holland is hier de absolute koploper – en bij velen ook ... lees verder

Dagtripper.nl berekende dat inwoners van Gelderland het afgelopen seizoen gemiddeld het duurst uit waren voor een dagje naar een pretpark, dierentuin of familiepark. Een uitje voor een gezin, inclusief het parkeren van een auto, kostte ... lees verder

Europa kent een tal van pretparken voor jong en oud en trekken vanzelfsprekend ook vele bezoekers. De meeste pretparken kennen een piek tijdens (school)vakanties en feestdagen waarin iedereen massaal een dagje naar het pretpark gaat. ... lees verder

Het paasweekend is traditioneel de onofficiële opening van het pretparkseizoen. En ook dit seizoen gaat die opening gepaard met de introductie van enkele spectaculaire nieuwe attracties. Welke nieuwe rides ga jij dit jaar bezoeken?