Top 10 Pretpark

94 pretparken gevonden

Slagharen Slagharen, Overijssel

star-full

7.1

Avonturenpark en attractiepark met themawerelden, meeste attracties gericht op kinderen t/m 12 jaar, waterpark Aqua Mexicana met glijbanen, ponypark en vakantiepark, leuke shows en evenementen, compleet dagje uit, leuk voor kinderfeestje, familiedag of een vakantie.

Wildlands Adventure Zoo Emmen Emmen, Drenthe

star-full

7.1

Grote dierentuin met drie leefwerelden: Jungola, Nortica en Serenga. Ontmoet ijsberen en giraffes, grote speeltuin aanwezig, avonturenshow van Neila en Babu.

Efteling Kaatsheuvel, Noord-Brabant

star-full

8.9

Sprookjesachtig pretpark, prachtige aankleding en muziek in het hele park, attracties voor jong en oud, meerdere achtbanen, dagelijkse shows, magische Winter Efteling, bijbehorend hotel en bungalowpark, compleet dagje uit, ideaal voor zakelijke gelegenheden, gezinnen en groepen.

Disneyland Parijs Marne-la-Vallée, Frankrijk

star-full

8.2

Disney themapark en Walt Disney Studiopark, attracties voor groot en klein, vuurwerkshow en parade, ontmoetingen met bekende Disney karakters, overnachten in Disneystijl, ideaal uitje voor het hele gezin, maar ook als romantisch uitje bijvoorbeeld in combinatie met een stedentrip Parijs.

Toverland Sevenum, Limburg

star-full

8.7

Betoverend attractiepark met themawerelden, spannende achtbanen en rides, leuke kinderattracties, veel ruimte om te spelen, vermakelijk voor elke leeftijd, dagelijkse shows, geschikt voor vrienden, gezinnen maar ook voor bedrijfsfeesten en schoolreisjes.

Duinrell Wassenaar, Zuid-Holland

star-full

7.9

Attractiepark en tropisch zwemparadijs, veel waterattracties, groot zwembad met veel glijbanen, meerdere achtbanen, attracties voor groot en klein, bijbehorend vakantiepark en camping, compleet dagje uit.

Walibi Holland Biddinghuizen, Flevoland

star-full

8.1

Groot attractiepark, verschillende themagebieden, veel spannende achtbanen en waterattracties, leuke familieattracties, apart gebied met kindvriendelijke attracties, shows en evenementen, bijhorend vakantiepark, compleet dagje uit voor de hele familie, vriendengroepen of een schoolreisje.

Europa-Park Rust, Duitsland

star-full

9.4

Groot Duits attractiepark en themapark, maak een reis door Europa, stap in spannende achtbanen en attracties, veel speelruimte voor kleinere kinderen, shows en entertainment, genoeg te beleven voor meerdere dagen, overnachten in themahotels of op de camping.

Drouwenerzand Drouwen, Drenthe

star-full

8.4

Middelgroot pretpark en familiepark, attracties voor alle leeftijden, meerdere achtbanen, leuke waterattracties, grote indoor speelhal, shows en evenementen, eten en drinken inbegrepen bij entreeprijs, bijbehorend vakantiepark en camping.

Slagharen Slagharen, Overijssel

star-full

7.1

Avonturenpark en attractiepark met themawerelden, meeste attracties gericht op kinderen t/m 12 jaar, waterpark Aqua Mexicana met glijbanen, ponypark en vakantiepark, leuke shows en evenementen, compleet dagje uit, leuk voor kinderfeestje, familiedag of een vakantie.

Hellendoorn Hellendoorn, Overijssel

star-full

8.0

Groot pretpark en waterglijbanen-paradijs, veel attracties voor groot en klein, meerdere achtbanen, waterattracties, leuke shows en evenementen, compleet dagje uit, vergaderruimtes en feestlocatie, ideaal voor schoolreisjes, bedrijfsuitjes en gezinnen met kinderen.

Bobbejaanland Lichtaart, België

star-full

7.8

Gezellig Belgisch attractiepark, diverse attracties van spannende achtbanen tot zweefmolen en rupsbaan, waterattracties, groot theater met wisselende shows, compleet dagje uit, super voor gezinnen, vrienden en bedrijfsuitjes.

Top aanbiedingenVergelijk alle 94 pretparken

Op Dagtripper vind je aanbiedingen, uitgebreide informatie & recensies voor alle populaire pretparken. Maak een nieuwe top10 op basis van locatie of bekijk alle overige pretparken hieronder.


Irrland Kevelaer, Duitsland

star-full

9.3

...

Wildlands Adventure Zoo Emmen Emmen, Drenthe

star-full

7.1

Grote dierentuin met drie leefwerelden: Jungola, Nortica en Serenga. Ontmoet ijsberen en giraffes, grote speeltuin aanwezig, avonturenshow van Neila en Babu.

Aviodrome Lelystad, Flevoland

star-full

8.6

Themapark / museum over vliegtuigen, oude en nieuwe vliegtuigen kijken, leuke attracties voor kinderen en volwassenen, spannend en leerzaam, zeer geschikt voor schoolreisjes, kinderfeestjes en bedrijfsuitjes.

Walibi Belgium Waver, België

star-full

8.0

Belgisch attractiepark, veel spannende achtbanen en waterattracties, leuke kinder- en familieattracties, shows en evenementen, compleet dagje uit, geschikt voor alle leeftijden, overnacht in de omgeving voor meer dagen plezier.

Wunderland Kalkar Kalkar, Duitsland

star-full

7.8

Attractiepark en uitgaanscentrum, gevestigd in een ongebruikte elektriciteitscentrale, Kernie's familiepark met diverse attracties, uitgaanscentrum met feestzalen, bowlingbanen en biljart, tennisbanen, all-in dagarrangementen, meerdere hotels in het park

Madurodam Den Haag, Zuid-Holland

star-full

8.8

Pretpark met miniatuur weergave van heel Nederland, bezoek alle bekende monumenten en plaatsen op een dag, oorlogsmonument voor George Maduro, miniatuur treinen en boten, speeltuin en leuke doe-activiteiten, geschikt voor alle leeftijden.

Julianatoren Apeldoorn, Gelderland

star-full

7.2

Attractiepark en familiepark, gericht op kinderen t/m 12 jaar, veel leuke attracties voor grote en kleine kinderen, zeer kindvriendelijk en veilig, shows en evenementen, Dinopark, compleet dagje uit, ideaal voor gezinnen, kinderfeestjes en schoolreisjes.

Mondo Verde Landgraaf, Limburg

star-full

8.2

Themapark met wereldtuinen en dieren, mooi aangelegde internationale tuinen, veel vogelsoorten en zoogdieren, diverse attracties en speeltuinen, compleet dagje uit met de hele familie.

Phantasialand Brühl, Duitsland

star-full

8.6

Duits attractiepark en sprookjespark, groot opgezet, attracties voor alle leeftijden, kindvriendelijk en mooi aangekleed, spannende achtbanen en waterattracties, shows en evenementen, twee bijhorende hotels, leuk voor meerdere dagen of een vakantie met de hele familie of vriendengroep.

Drievliet Den Haag, Zuid-Holland

star-full

8.1

Groot pretpark en attractiepark, veel attracties voor kinderen en volwassenen, meerdere achtbanen, dagelijkse shows, regelmatig speciale evenementen, compleet dagje uit.


Blog artikelen

Dat de feestdag Halloween steeds meer in populairiteit stijgt, heeft zonder meer te maken met de Halloween-events welke worden georganiseerd door diverse attractieparken. Walibi Holland is hier de absolute koploper – en bij velen ook ... lees verder

Dagtripper.nl berekende dat inwoners van Gelderland het afgelopen seizoen gemiddeld het duurst uit waren voor een dagje naar een pretpark, dierentuin of familiepark. Een uitje voor een gezin, inclusief het parkeren van een auto, kostte ... lees verder

Europa kent een tal van pretparken voor jong en oud en trekken vanzelfsprekend ook vele bezoekers. De meeste pretparken kennen een piek tijdens (school)vakanties en feestdagen waarin iedereen massaal een dagje naar het pretpark gaat. ... lees verder

Het paasweekend is traditioneel de onofficiële opening van het pretparkseizoen. En ook dit seizoen gaat die opening gepaard met de introductie van enkele spectaculaire nieuwe attracties. Welke nieuwe rides ga jij dit jaar bezoeken?