Wellness hotel

Top 10 Wellness hotel

Sauna Hamam Privé sauna Wellness hotel
Thermae 2000 Valkenburg, Limburg

Grootschalig sauna en wellness resort, bosrijke omgeving, zwemmen in thermaal bronwater, dagelijkse opgietingen, groot aanbod aan faciliteiten, beautybehandelingen en massages, badkledingdagen, meerdere eetgelegenheden.

Thermen Bussloo Voorst, Gelderland

Grootschalig sauna en wellness resort, gelegen aan natuurgebied de Veluwe, luxe en ontspannen sfeer, veel verschillende sauna's, moderne voorzieningen, sfeervolle aankleding, badkledingdagen, reserveren verplicht.

Spa Zuiver Amsterdam, Noord-Holland

Middelgroot sauna en wellness resort, ruime en luxe uitstraling, rustige natuurlijke omgeving, moderne en strakke inrichting, prijswinnaar, groot verwarmd zwembad, schoonheidsbehandelingen en massages, badkledingdagen.

Thermen Londerzeel Londerzeel, België

Prachtig saunacomplex met zwembad, wisselbaden, stoombad, relaxruimtes met open haard, zonnebank en sauna's. Eigen hotel. Mogelijkheid om badlinnen en slippers te huren.

Bijzonder overnachten, 160 sfeervolle en luxe kamers, paardenhotel met stallen, fitnessruimte, wellness met sauna, Turks stoombad, voetenbaden en meer, restaurant aanwezig, goed te combineren met fietstochten en wandelingen.

Savarin Rijswijk, Zuid-Holland

Hotel, restaurant en spa vol pure verwennerij. Hoogstaand culinair restaurant met heerlijke gerechten, sfeervol en luxueus hotel en een pittoreske sauna om tot rust te komen.

Heerlickheijd van Ermelo Ermelo, Gelderland

Luxe wellnesshotel, midden in natuurgebied, 127 kamers en suites, bijzondere ruimtes voor vergaderingen, wellnessruimte met sauna, Turks stoombad en binnenzwembad, restaurant en bar aanwezig.

Thermaalbad Arcen Arcen, Limburg

Kleinschalige sauna en kuuroord, vlakbij de zee, overnachten, zwemmen in thermaal water, behandelingen en massages, fish spa, damesdagen en badkledingdagen.

Hotel Trivium Etten-Leur, Noord-Brabant

Een prachtig hotel te midden van het groen, restaurant en brasserie, ruime kamers en suites. Het hotel bevat een sauna en wellness centrum.

Het Godshuis Sint-Laureins, België

Monumentaal negentiende-eeuws gebouw, dat prachtig is gerestaureerd en in gebruik is als hotel en restaurant. In het wellness gedeelte kom je volledig tot rust in de sauna, Turks stoombad en biosauna.

Volgende ›

Pagina 1 van 2

Wellness hotel bij jou in de buurt

Dagtripper Blog