Sauna

167 uitjes gevonden

Top10 Sauna

Zwaluwhoeve Hierden, Gelderland

star-full

5.7

Groot sauna en wellness resort, gelegen aan de Veluwe, recentelijk vernieuwd, ruime opzet, ontspannen sfeer, afwisselend aanbod van sauna's en baden, behandelingen en massages, uitgebreid dineren, bijbehorend hotel, badkledingdagen.

Thermen Bussloo Voorst, Gelderland

star-full

8.3

Grootschalig sauna en wellness resort, gelegen aan natuurgebied de Veluwe, luxe en ontspannen sfeer, veel verschillende sauna's, moderne voorzieningen, sfeervolle aankleding, badkledingdagen, reserveren verplicht.

Veluwse Bron Emst, Gelderland

star-full

8.2

Grootschalig sauna en wellness resort, gelegen in de Veluwe, grote tuin, zeer veel verschillende sauna's, unieke faciliteiten, zoutwaterbad, behandelingen en massages, meerdere restaurants, badkledingdagen.

Elysium Bleiswijk, Zuid-Holland

star-full

7.1

Wellness en sauna resort, zeer groot aanbod van sauna's en baden, dagelijkse opgietingen, gelegen aan een natuurgebied, sfeervol, hamam, zoutwaterbad, fish spa, badkledingdagen, meerdere eetgelegenheden.

Sanadome Nijmegen, Gelderland

star-full

7.4

Grootschalig kuuroord, zwemmen in thermaal bronwater, mooie ruime faciliteiten, geen sauna faciliteiten, afwisselend aanbod van baden en beautybehandelingen, badkleding verplicht, meerdere eetgelegenheden, zoutwaterbad.

Spa Zuiver Amsterdam, Noord-Holland

star-full

7.8

Middelgroot sauna en wellness resort, ruime en luxe uitstraling, rustige natuurlijke omgeving, moderne en strakke inrichting, prijswinnaar, groot verwarmd zwembad, schoonheidsbehandelingen en massages, badkledingdagen.

Thermae 2000 Valkenburg aan de Geul, Limburg

star-full

7.3

Grootschalig sauna en wellness resort, bosrijke omgeving, zwemmen in thermaal bronwater, dagelijkse opgietingen, groot aanbod aan faciliteiten, beautybehandelingen en massages, badkledingdagen, meerdere eetgelegenheden.

Thermen Holiday Schiedam, Zuid-Holland

star-full

6.7

Groot sauna en wellness resort, stedelijk gelegen, grote tuin, thematische aankleding, recentelijk vernieuwd, hamam, behandelingen en massages, meerdere eetgelegenheden, damesdagen en badkledingdagen.

Kuuroord Thermaalbad Arcen Arcen, Limburg

star-full

6.2

Kleinschalige sauna en kuuroord, vlakbij de zee, overnachten, zwemmen in thermaal water, behandelingen en massages, fish spa, damesdagen en badkledingdagen.

Devarana Den Bosch, Noord-Brabant

star-full

7.4

Grootschalig sauna en beauty resort, ruim opgezet, dagelijkse opgietingen, afwisselend aanbod van sauna's en baden, uitgebreide behandelingen, fish spa, grote tuin, maximum aantal bezoekers.

Bekijk alle Sauna's

Bekijk alle overige resultaten hieronder.


SpaSereen Tienhoven, Utrecht

star-full

7.4

Grootschalig spa en beauty resort, centrale ligging in waterrijk landschap, groot aanbod op sauna en beautygebied, moderne warme inrichting, behandelingen en massages, meerdere zwembaden, badkleding niet toegestaan.

Sauna van Egmond Haarlem, Noord-Holland

star-full

8.7

Kleinschalig sauna en beauty resort, moderne faciliteiten, warme Oosterse sfeer, zwemmen in bronwater, bioscoop, behandelingen en massages.

Fort Resort Beemster Zuidoostbeemster, Noord-Holland

star-full

8.5

Middelgroot sauna resort, unieke locatie, karakteristieke moderne inrichting, afwisselend aanbod van sauna's en baden, zoutwaterbad, hamam, beautybehandelingen en massages, energieneutraal complex, badkledingdagen.

Sauna de Veluwe Lunteren, Gelderland

star-full

7.2

Kleinschalig sauna en beauty resort, gelegen aan een natuurgebied, bosrijke omgeving, gezellige romantische sfeer, grote tuin, uitgebreide behandelingen en massages, badkleding niet toegestaan.

Wellness Ridderkerk Ridderkerk, Zuid-Holland

star-full

7.0

Middelgroot sauna resort, stedelijk gelegen, wellness en beauty faciliteiten, ontspannen sfeer zonder poespas, gastgericht personeel, recentelijk vernieuwd, damesdagen.

Avilas Naaldwijk, Zuid-Holland

Sauna met wellnesscentrum, beautysalon en fitnessmogelijkheden. Er is een uitgebreid lesprogramma voor diverse doelgroepen. Fitness, sauna, wellness en beautysalon zijn eenvoudig te combineren.

Château St. Gerlach Valkenburg aan de Geul, Limburg

star-full

8.9

Bijzondere locatie om te lunchen, brunchen of dineren en te overnachten. Prachtige sauna met zwembad en wellnessfaciliteiten. Prachtige tuinen en omgeving voor evenementen, bruiloften of een romantisch weekend weg.

Sauna Thermen Zuidwolde Zuidwolde, Drenthe

star-full

7.4

Kleinschalig sauna en beauty resort, landelijk gelegen in originele boerderij, klantvriendelijk, grote tuin, sfeervol, ruime faciliteiten, behandelingen en massages, badkleding niet toegestaan.

Thermae Son Son en Breugel, Noord-Brabant

star-full

7.4

Middelgroot wellness en healthresort, gelegen aan een natuurgebied, grote tuin, Brabantse gastvrijheid, sportschool en zwembaden, schoonheidssalon en massages, uitgebreid dineren, badkleding niet toegestaan.

Thermen binnen den Maas 's-Gravendeel, Zuid-Holland

star-full

8.7

Groot spa en beautycentrum, landelijk gelegen, veel verschillende sauna's, verwarmde zwembaden, behandelingen en massages, hamam, lekker eten, grote tuin, dagelijkse opgietingen, damesdagen.


Blog artikelen

MRT

5

Voor het eerst naar de sauna

Sauna 1706x bekeken

Voor wie nog nooit eerder naar de sauna is geweest, kan de eerste keer best wel spannend zijn. Je weet misschien niet goed wat je kan verwachten of wat de regels zijn. Daarom hebben we ... lees verder

JAN

28

De oorsprong van de sauna

Sauna 262x bekeken

Steeds meer mensen raken bekend met de voordelen en ontspannende werking van de sauna. Maar waar komt het sauna gebruik eigenlijk vandaan? Voor iedereen die meer wil weten over de ontwikkeling en oorsprong van de ... lees verder

JAN

28

De Saunagang in stappen

Sauna 652x bekeken

Iedereen heeft zo zijn eigen voorkeuren, ook als het gaat om saunagangen. Het staat elke saunabezoeker natuurlijk vrij om de saunagang of ronde op zijn eigen manier te maken. Toch is het voor zowel beginnende ... lees verder

JAN

28

Sauna en gezondheid

Sauna 552x bekeken

Wie al vaker naar de sauna gaat weet als geen ander dat een dagje sauna een enorm ontspannend effect heeft op lichaam en geest. De warmte en rust helpen om stress te verminderen en de ... lees verder

Een dagje sauna en wellness is een heerlijke manier om even wat tijd voor jezelf te nemen en lekker te ontspannen. Maar kan je ook naar de sauna als je in verwachting bent? Wanneer je ... lees verder

Zoals de Finnen al ontdekt hadden, kan de temperatuur in de sauna zeer snel en tijdelijk verhoogd worden door water over de hete stenen van de kachel te gieten. Dit fenomeen wordt löyly, opgieting of ... lees verder

JAN

28

Wat is... Hammam?

Sauna 928x bekeken

De hammam (in het Turks geschreven als hamam) is een van oorsprong Arabisch badhuis waar mensen samen komen om zich te wassen. Het sociale aspect in de originele hammams is dan ook groot. De badgasten ... lees verder

JAN

28

Wat is... Rhassoul?

Sauna 556x bekeken

Het Rhassoul (of Rasul) ritueel is een Oosters ritueel om de huid diep te reinigen. De behandelingen vinden meestal plaats in een aparte Rhassoul ruimte of in een van de stoomcabines. In tegenstelling tot het ... lees verder

JAN

27

Handige sauna websites

Sauna 880x bekeken

Wij proberen een zo compleet mogelijk aanbod te bieden van sauna's. Heb je op onze website toch niet gevonden wat je zocht of wil je nog meer informatie vinden en vergelijken. Bekijk dan vooral deze ... lees verder