Sauna

Thermen Londerzeel Londerzeel, België

Prachtig saunacomplex met zwembad, wisselbaden, stoombad, relaxruimtes met open haard, zonnebank en sauna's. Eigen hotel. Mogelijkheid om badlinnen en slippers te huren.

Hezemeer Eindhout, België

In wellnesscentrum Hezemeer, gelegen in de bosrijke omgeving in de Antwerpse Kempen, vind je werkelijk alles wat je hartje begeert op het gebied van welzijn en ontspanning van lichaam en geest.

Thermen R Roeselare, België

Thermen R in Roeselare heeft alles in huis om te ontspannen en nieuwe energie op te doen met behulp van een ruime keuze aan sauna's, baden en diverse massages en schoonheidsbehandelingen.

Het Godshuis Sint-Laureins, België

Monumentaal negentiende-eeuws gebouw, dat prachtig is gerestaureerd en in gebruik is als hotel en restaurant. In het wellness gedeelte kom je volledig tot rust in de sauna, Turks stoombad en biosauna.

Aquadroom Maaseik, België

Bij Aquadroom kun je actief en recreatief met het hele gezin komen zwemmen of gebruik maken van diverse sauna en wellness faciliteiten.

Nooz Grobbendonk, België

Wellness-concept met bijzondere overnachtingen in de natuur, duo-massage en wellnessfaciliteiten, private dining, teppanyaki forest diner, compleet ontspannen.

Sauna bij jou in de buurt

Sauna's in het buitenland

Dagtripper Blog