SpaPuur

Middelgroot spa en sauna resort, mooie ruime sauna's, meerdere zwembaden, zoutwaterbad, behandelingen en massages, dagelijkse opgietingen, badkledingdagen.

Bekijk de website

SpaPuur korting 2017

Alle SpaPuur aanbiedingen

Dagentree voor 1 persoon met 49% korting

Aanbieding via Tripper van: €29,50 voor: €14,95

Bieden vanaf €1: 2 entreetickets voor een wellnessdag

Veiling via TicketVeiling

Bieden vanaf €1: Dagentree voor 2 personen

Veiling via Vakantieveilingen

Dagentree & lunch- of dinerbuffet met 22% korting

Aanbieding via SpaPuur van: €49,45 voor: €38,50

Avondentree + salade of saté met 17% korting

Aanbieding via SpaPuur van: €33,70 voor: €27,95

2-daags wellness arrangement voor: €59,50

Aanbieding via Zoweg

Informatie

Gelegen in Tilburg vind je het middelgrote spa en sauna resort Spa Puur. Bij Spa Puur vind je een groot binnen- en buitenzwembad, een zoutwaterbad, meerdere bubbelbaden, dompelbaden en een Turks stoombad. Daarnaast beschikt het complex over mooie sauna cabines zoals een rozensauna, Finse sauna, Bio-sauna, kelo sauna, zoutsteen sauna, infraroodsauna en een lavendel sauna. Spa puur biedt ook opgiet-weekenden aan, hierbij zorgt een sauna meester voor speciale opgietingen.

Naast de ruime sauna faciliteiten kan je ook genieten van diverse massages en schoonheidsbehandelingen. In het restaurant van Spa Puur kan je bovendien heerlijk eten tijdens je verblijf. Er is een divers aanbod van diverse warme en koude dranken, shakes en gezonde gerechten. In de tuin en rustruimtes kan je tussendoor lekker tot rust komen.

 

 

Reviews


star-full star-full star-empty star-empty star-empty
Niet meer

Geen fijne sfeer, mensen die gewoon hard op gespreken voeren over het werk, prive enz en dat in een stilte sauna, waar ik echt niet op zit te wachten als ik daar kom om mij rust en ontspanning te pakken


star-full star-full star-full star-full star-full
Het was super

Dinsdag 21 februari voor de eerste keer geweest, nog nooit een sauna gezien, we hebben ons heerlijk laten verwennen. Ik ben samen met mijn zus geweest en het is zeker niet de laatste keer dat we geweest zijn. Als we iets wilde weten werden we keurig te woord gestaan en het personeel was ook super. We hebben saampjes genoten van deze heerlijke relax dag het was echt ontspannen!


star-full star-full star-empty star-empty star-empty
Niet meer

Wij zijn vrijdag 11 november 2016 naar jullie sauna geweest. Het is ons opgevallen dat er heel veel mensen zijn die denken dat ze in een zwembad liggen. Ze zitten en liggen gewoon op elkaar, wat geen gezicht is. Wij zijn gewend dat je geen lichamelijk contact hebt met elkaar, nou dat is bij jullie wel anders. Geen personeel die daar op let. Af en toe zag je een saunameester, maar dat was veel te weinig. Het was gewoon storend om dat te zien. Wil je in een bubbelbad, lagen daar 2 mensen op elkaar en keken je bezwaard aan als je er ook in wilde. Dat viel ons erg tegen en daarom komen we niet zo gauw meer naar Tilburg voor een leuke sauna dag.


Ben jij hier geweest? Geef jouw beoordeling:

Bekijk een video impressie

SpaPuur

Moerse Dreef 10
5043 AX Tilburg (Noord-Brabant)

Routebeschrijving

Naar website


Top 10 Sauna

Veluwse Bron

Emst

Zwaluwhoeve

Hierden

Elysium

Bleiswijk

Thermae 2000

Valkenburg

SpaPuur

Tilburg

SpaWell

Peize

Thermen Bussloo

Voorst

Sauna Drôme Putten

Putten

Thermen La Mer

Almere

Spa Zuiver

Amsterdam