Top 10 Dierentuin

87 dierentuinen gevonden

Wildlands Adventure Zoo Emmen Emmen, Drenthe

star-full

7.1

Grote dierentuin met drie leefwerelden: Jungola, Nortica en Serenga. Ontmoet ijsberen en giraffes, grote speeltuin aanwezig, avonturenshow van Neila en Babu.

Dolfinarium Harderwijk Harderwijk, Gelderland

star-full

7.6

Grootste zeezoogdierenpark van Europa, dolfinarium en veel andere zeedieren, shows met dolfijnen, zeeleeuwen en walrussen, voldoende speelruimte voor kinderen, speciale mogelijkheden zoals op de foto met een dolfijn of blijven logeren, compleet dagje uit voor iedereen.

Apenheul Apeldoorn, Gelderland

star-full

8.5

Groot dierenpark gespecialiseerd in apen en primaten, ruim 30 apensoorten en een aantal andere dieren, natuurgetrouwe verblijven, wandel tussen loslopende apen, leuke speeltuinen, congrescentrum, compleet dagje uit voor iedereen.

Burgers' Zoo Arnhem, Gelderland

star-full

8.4

Groot dierenpark, mooie natuurlijke leefgebieden waar verschillende dieren bij elkaar leven, diersoorten uit alle werelddelen, aquarium, arrangementen voor scholen, kinderfeestjes en bedrijven, compleet dagje uit, leuk en gezellig voor kinderen en volwassenen.

Dolfinarium Harderwijk Harderwijk, Gelderland

star-full

7.6

Grootste zeezoogdierenpark van Europa, dolfinarium en veel andere zeedieren, shows met dolfijnen, zeeleeuwen en walrussen, voldoende speelruimte voor kinderen, speciale mogelijkheden zoals op de foto met een dolfijn of blijven logeren, compleet dagje uit voor iedereen.

Safaripark Beekse Bergen Hilvarenbeek, Noord-Brabant

star-full

8.8

Groot safaripark, Afrikaanse safari in eigen land, bekijk de dieren vanuit je eigen auto, safari-bus of boot, presentaties en voedermomenten, vakantiepark en speelpark, compleet dagje uit met het hele gezin, ideaal voor familiebezoek of een leuke vakantie.

GaiaZOO Kerkrade, Limburg

star-full

8.6

Groot en prachtig aangelegd dierenpark, 100 verschillende diersoorten, themagebieden, al 4 keer de Mooiste dierentuin van de Benelux prijswinnaar, grote natuurlijke dierenverblijven, oog in oog met de dieren, voederpresentaties en roofvogel demonstraties, meerdere speeltuinen en overdekte speelhal, compleet dagje uit voor iedereen.

Diergaarde Blijdorp Rotterdam, Zuid-Holland

star-full

8.8

Grote stadsdierentuin in Rotterdam, mooie ruime dierenverblijven, veel dieren zijn goed van dichtbij te zien zoals de ijsberen en olifanten, vlindertuin en aquarium met onderwaterkoepel, compleet dagje uit, erg leuk voor gezinnen met kinderen maar ook zeer geschikt voor bedrijfsevenementen.

Artis Amsterdam, Noord-Holland

star-full

8.9

Grote stadsdierentuin in Amsterdam, oudste dierentuin van Nederland, 900 verschillende diersoorten, aquarium en vlindertuin, planetarium, rondleidingen, diverse mogelijkheden voor scholen, bedrijven en feesten, compleet dagje uit voor iedereen.

Ouwehands Dierenpark Rhenen, Utrecht

star-full

8.2

Middelgrote dierentuin, ruim opgezet, mooie natuurlijke verblijven, veel grote en kleine exotische dieren, Berenbos met bruine beren en wolven, zie de ijsberen zwemmen, zeeleeuwen-show en kindervoorstelling, compleet dagje uit met de hele familie.

DierenPark Amersfoort Amersfoort, Utrecht

star-full

8.6

Groot en kindvriendelijk dierenpark, meer dan 150 verschillende dieren, themagebieden, grote speeltuinen, DinoPark met levensgrote dinosauri?rs, presentaties door verzorgers, compleet dagje uit met het hele gezin.

Top aanbiedingenVergelijk alle 87 dierentuinen

Op Dagtripper vind je aanbiedingen, uitgebreide informatie & recensies voor alle populaire dierentuinen. Maak een nieuwe top10 op basis van locatie of bekijk alle overige dierentuinen hieronder.


Avifauna Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland

star-full

8.1

Dierenpark gespecialiseerd in vogels, 1800 vogels in alle maten en kleuren, een aantal kleine zoogdieren, roofvogel-demonstratie, zelf de Lori's voeren, grote speeltuin en kinderattracties, overnachten in bijhorend hotel, leuk voor kinderen en volwassenen.

Plaswijckpark Rotterdam, Zuid-Holland

star-full

8.2

Recreatiepark met gethematiseerde speeltuinen en dierentuin, waterspeeltuin en verkeersplein, overdekte speeltuin, wilde dieren en kinderboerderij, wandelpark, zeer kindvriendelijk.

Sea Life Scheveningen Scheveningen, Zuid-Holland

star-full

6.7

Groot zeeaquarium, meer dan 4000 dieren in verschillende aquariums, veel vissen en andere zeedieren, voedermomenten en presentaties, aquariumtunnel, leuk te combineren met een dagje strand, gezellig uitje voor gezinnen met kinderen en volwassenen.

AquaZoo Friesland Leeuwarden, Friesland

star-full

7.2

Dierenpark met de nadruk op waterdieren, natuurlijke uitstraling, speeltuin en speurtocht voor kinderen, gezellig en leerzaam, dichtbij recreatiegebied, ideaal voor een uitje met kinderen.

Avonturia Vogelkelder Den Haag, Zuid-Holland

star-full

8.3

Avonturia de Vogelkelder organiseert diverse spannende en leerzame speurtochten, waar je contact zult maken met verschillende dieren en waar je kunt schatgraven of goud zoeken.

Dierenrijk Nuenen, Noord-Brabant

star-full

8.3

Middelgroot kindvriendelijk dierenpark, 60 verschillende Europese en Aziatische diersoorten, voedermomenten en presentaties door verzorgers, speeltuinen en indoor speelpaleis, kinderboerderij, gezellig en leerzaam, ideaal voor een schoolreisje of kinderfeestje, maar ook leuk voor familiebezoek en volwassenen.

Ecomare De Koog, Noord-Holland

star-full

8.3

Opvangcentrum voor zeehonden en waddenvogels, gelegen in het duingebied op Texel, zie zeehonden, bruinvissen en verschillende vogels, natuurmuseum, walviszaal, gezellig en leerzaam, leuk uitje voor alle leeftijden en goed te combineren met een dagje of vakantie op Texel.

Zoo Parc Overloon Overloon, Noord-Brabant

star-full

7.5

Ruim opgezet dierenpark met natuurlijke verblijven, diverse diersoorten uit de hele wereld, bekijk de dieren van dichtbij, kinderboerderij, kindvriendelijk, gezellig dagje weg met de hele familie, arrangementen voor scholen en zakelijke bijeenkomsten.

Mondo Verde Landgraaf, Limburg

star-full

8.2

Themapark met wereldtuinen en dieren, mooi aangelegde internationale tuinen, veel vogelsoorten en zoogdieren, diverse attracties en speeltuinen, compleet dagje uit met de hele familie.

Pairi Daiza Brugelette, België

star-full

9.1

Veelzijdige dierentuin met vier werelden, cultuur en flora en fauna, van witte tijgers tot aan Tasmaanse duivels, speeltoestellen aanwezig, Poort van de Maan, Kathedraalvolière en meer, diverse eetgelegenheden aanwezig, leuk voor het hele gezin.


Blog artikelen

Dagtripper.nl berekende dat inwoners van Gelderland het afgelopen seizoen gemiddeld het duurst uit waren voor een dagje naar een pretpark, dierentuin of familiepark. Een uitje voor een gezin, inclusief het parkeren van een auto, kostte ... lees verder