Dierentuin

85 activiteiten gevonden

Wildlands Adventure Zoo Emmen Emmen, Drenthe

star-full

7.1

Grote dierentuin met drie leefwerelden: Jungola, Nortica en Serenga. Ontmoet ijsberen en giraffes, grote speeltuin aanwezig, avonturenshow van Neila en Babu.

Apenheul Apeldoorn, Gelderland

star-full

8.5

Groot dierenpark gespecialiseerd in apen en primaten, ruim 30 apensoorten en een aantal andere dieren, natuurgetrouwe verblijven, wandel tussen loslopende apen, leuke speeltuinen, congrescentrum, compleet dagje uit voor iedereen.

Burgers' Zoo Arnhem, Gelderland

star-full

8.4

Groot dierenpark, mooie natuurlijke leefgebieden waar verschillende dieren bij elkaar leven, diersoorten uit alle werelddelen, aquarium, arrangementen voor scholen, kinderfeestjes en bedrijven, compleet dagje uit, leuk en gezellig voor kinderen en volwassenen.

Dolfinarium Harderwijk Harderwijk, Gelderland

star-full

7.6

Grootste zeezoogdierenpark van Europa, dolfinarium en veel andere zeedieren, shows met dolfijnen, zeeleeuwen en walrussen, voldoende speelruimte voor kinderen, speciale mogelijkheden zoals op de foto met een dolfijn of blijven logeren, compleet dagje uit voor iedereen.

Safaripark Beekse Bergen Hilvarenbeek, Noord-Brabant

star-full

8.8

Groot safaripark, Afrikaanse safari in eigen land, bekijk de dieren vanuit je eigen auto, safari-bus of boot, presentaties en voedermomenten, vakantiepark en speelpark, compleet dagje uit met het hele gezin, ideaal voor familiebezoek of een leuke vakantie.

GaiaZOO Kerkrade, Limburg

star-full

8.6

Groot en prachtig aangelegd dierenpark, 100 verschillende diersoorten, themagebieden, al 4 keer de Mooiste dierentuin van de Benelux prijswinnaar, grote natuurlijke dierenverblijven, oog in oog met de dieren, voederpresentaties en roofvogel demonstraties, meerdere speeltuinen en overdekte speelhal, compleet dagje uit voor iedereen.

Diergaarde Blijdorp Rotterdam, Zuid-Holland

star-full

8.8

Grote stadsdierentuin in Rotterdam, mooie ruime dierenverblijven, veel dieren zijn goed van dichtbij te zien zoals de ijsberen en olifanten, vlindertuin en aquarium met onderwaterkoepel, compleet dagje uit, erg leuk voor gezinnen met kinderen maar ook zeer geschikt voor bedrijfsevenementen.

Ouwehands Dierenpark Rhenen, Utrecht

star-full

8.2

Middelgrote dierentuin, ruim opgezet, mooie natuurlijke verblijven, veel grote en kleine exotische dieren, Berenbos met bruine beren en wolven, zie de ijsberen zwemmen, zeeleeuwen-show en kindervoorstelling, compleet dagje uit met de hele familie.

DierenPark Amersfoort Amersfoort, Utrecht

star-full

8.6

Groot en kindvriendelijk dierenpark, meer dan 150 verschillende dieren, themagebieden, grote speeltuinen, DinoPark met levensgrote dinosauri?rs, presentaties door verzorgers, compleet dagje uit met het hele gezin.

Deltapark Neeltje Jans Vrouwenpolder, Zeeland

star-full

5.9

Themapark en dierenpark, aquarium met tropische vissen en dieren uit de Noordzee, zeehonden en zeeleeuwen shows, expositie over de Deltawerken en watersnoodramp, waterspeeltuin, leuk en leerzaam, geschikt voor kinderen en volwassenen.

Sea Life Scheveningen Scheveningen, Zuid-Holland

star-full

6.7

Groot zeeaquarium, meer dan 4000 dieren in verschillende aquariums, veel vissen en andere zeedieren, voedermomenten en presentaties, aquariumtunnel, leuk te combineren met een dagje strand, gezellig uitje voor gezinnen met kinderen en volwassenen.

Dierenrijk Nuenen, Noord-Brabant

star-full

8.3

Middelgroot kindvriendelijk dierenpark, 60 verschillende Europese en Aziatische diersoorten, voedermomenten en presentaties door verzorgers, speeltuinen en indoor speelpaleis, kinderboerderij, gezellig en leerzaam, ideaal voor een schoolreisje of kinderfeestje, maar ook leuk voor familiebezoek en volwassenen.

Zoo Parc Overloon Overloon, Noord-Brabant

star-full

7.5

Ruim opgezet dierenpark met natuurlijke verblijven, diverse diersoorten uit de hele wereld, bekijk de dieren van dichtbij, kinderboerderij, kindvriendelijk, gezellig dagje weg met de hele familie, arrangementen voor scholen en zakelijke bijeenkomsten.

Mondo Verde Landgraaf, Limburg

star-full

8.2

Themapark met wereldtuinen en dieren, mooi aangelegde internationale tuinen, veel vogelsoorten en zoogdieren, diverse attracties en speeltuinen, compleet dagje uit met de hele familie.

Grotten van Han Han-sur-Lesse, België

star-full

8.1

Bijzonder natuurgebied met dierenpark en ondergrondse grotten. Dierenpark en grotten zijn apart te bezoeken, maar ook samen. Het bezoekerscentrum vertelt veel over de verschillende mogelijkheden.

Aquatopia Antwerpen, België

star-full

7.3

Groot aquarium in Antwerpen, zeven verschillende waterwerelden, kijk mee hoe de dieren gevoerd worden, spannende slangenshow, gezellig en leerzaam, rondleiding voor scholen en groepen, verrassend uitje voor groot en klein.

Boudewijn Seapark Brugge, België

star-full

7.1

Belgisch themapark en dierenpark, dolfinarium en andere zeedieren, leuke attracties voor jong en oud, dolfijnenshow en zeeleeuwenshow, waterspeeltuin, rondleidingen voor scholen.

Dierenpark Zie-ZOO Volkel, Noord-Brabant

star-full

7.6

Kleine overzichtelijke dierentuin, gericht op gezinnen met kinderen, diverse dieren van bijna alle continenten, dagbesteding en trainingen voor mensen met autisme, gezellig uitje met de hele familie.

Kölner Zoo Keulen, Duitsland

star-full

8.7

Prachtige dierentuin in Keulen. Bijzondere grote katten, olifanten, mensapen, insecten, aquarium en nog veel meer. Speciale evenementen met feestdagen en vakanties.

Sea Life Blankenberge Blankenberge, België

star-full

7.0

Zeeaquarium net over de Belgische grens, opvangcentrum voor zeehonden, veel verschillende zeedieren uit alle wereldzee?n, vissen en zeezoogdieren, presentaties door verzorgers, rondleidingen voor scholen en groepen, aquariumtunnel, leuk en leerzaam, ideaal voor een bezoekje tijdens de vakantie.


Blog artikelen

Dagtripper.nl berekende dat inwoners van Gelderland het afgelopen seizoen gemiddeld het duurst uit waren voor een dagje naar een pretpark, dierentuin of familiepark. Een uitje voor een gezin, inclusief het parkeren van een auto, kostte ... lees verder